Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

plik ktory nie pozwala nas zbanowac w silkrad

SILKMANIAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie sam niewiem nie testowalem jeszcze bo najpierw musze znalesc jakiegos fajnego bota

[plik nalezy skopiowac do folderu z silkroad odpalic a nastepnie zresetowac kompa]

P.S Jak cos robie nie tak prosze aby mnie poprawic jestem nowy

Link

silkroad anty ban

Opublikowano

Jeden post @SILKMANIAK i już wrzucasz plik antyban, co według mnie jest mało prawdopodobne. Proszę o rozszerzenie treści tematu. Jeśli nie zrobisz tego w 24h temat zostanie usunięty. Coś mi tu nie pasuje :/

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano
jak w temacie sam niewiem nie testowalem jeszcze bo najpierw musze znalesc jakiegos fajnego bota

[plik nalezy skopiowac do folderu z silkroad odpalic a nastepnie zresetowac kompa]

P.S Jak cos robie nie tak prosze aby mnie poprawic jestem nowy

Link

silkroad anty ban

Gosc napisal ze znalazl go na rosyjskiej stronie natomiast adres do sciagniecia jest taki: http://www.chomikuj.pl/gori1990/sro_cli_anty_ban.exe -.-

Moim zdaniem gosc cos sciemnia...

Podaj mi prosze adres tej rosyjskiej strony na pmie lub w topicu...

Moj internet w niemczech:

232431327.png

(Komp jest do dupy ale internet, mioodzio.)

Opublikowano

nic takiego nie istnieje.. gdyz kazdy ban jest zapisywany na serwerze joymaxa a nie u nas.. nawet gdyby to dzialalo musialo to by byc bardzo dobry hack gdyz joymax takie informacje ma dobrze strzezone.. gdyby nie byly gold farmy zbanowane nadal by biegaly..

co do pliku jest on zainfekowany keyloggerem.. tekst ktory napisal "nuclear" wyslijcie do gm'a www.silkroadonline.com.pl u nich takze to rozsylal...

Autor: ban

Topis. Link usuniety + kosz

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• Dodaj nową pozycję...