Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Gdy właczylem metina zauważyłem, ze w oknie patchowania pojawia sie bład z metin2client.bin, a po włączeniu gry w oknie logowania nie ma kursora. Zalogowałem się i po załadowaniu się gry wywaliło mnie. Zainstalowałem ponownie najnowszego metina, spatchowalem, storrentowałem i poszło normalnie (zalogowalem sie i wszystko smigalo jak nalezy). Pozniej wylaczylem komputer. Za jakis czas znow wlaczylem metina i ponownie pojawil sie blad w oknie patchowania i dalej mnie wywalało. Naprawdę nie wiem co sie dzieje. Pomózcie mi.

Opublikowano

Hmm.... Nigdy się nie spotkałem z takim problemem... Może spróbuj zainstalować metka 3 raz ale sciągnąc nowego... Może sciągnołeś uszkodzonego i tyle...

Przydało by się żebyś podał tez parametry swojego kompa....

Pomogłem daj +

Opublikowano

Na 100% pobrałem dobrego metka. Kompa mam w pozadku bo do tej pory wszystko chodziło swietnie. Problem pojawił sie wczoraj, gdy kanał ch2 na serwerze Astral (na ktorym gram) był niedostępny. Spróbuje jeszcze raz wszystko po kolei zrobić.

Opublikowano

Wydaje mi sie ze problem tkwi w metin2client.bin. To z nim cos sie dzieje, gdy patchuje metina przy starcie gry. Po zainstalowaniu metka spatchowaniu i storrentowaniu gra sie normalnie dopoki nie wylacze kompa. Nie wiem dlaczego tak mam. Moze cos uszkadza ten plik gdy wylaczam i wlaczam kompa. Zrobie jutro skan systemu, reinstall metka i zobaczymy. A jesli to nie pomoze to na nowo system wgram.

A przy okazji, prosilbym zeby ktos mi przeslal swoj plik metin2client.bin. Lub calego metka. Bede wdzieczny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...