Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragon Ball

Czapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<lol2>

Jest to anime, które wiele osób chciałoby z powrotem oglądnąć a też wiele osób chce to obejrzeć po raz pierwszy. Dla

wielu jest to bajka z dzieciństwa. Dzieci teraz oglądają jakieś bezsensowne bajki a „ Dragon Ball” mówi o walce na złem

oraz że trzeba wierzyć w marzenia. Proszę wyemitujcie z powrotem tą „cudowną” mangę.

Mam nadzieje, że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie.

ZARTY!!!

kto to napisal :D jakeis Fake -.-'

jak nie odruznia Mangi od Anime nie idzie spiewac do kosciola...

b577e893e102f.png

Opublikowano

Mniejsza z tym jak to jest napisane i kto to pisał... Ważne żeby było dużo podpisów. :) Z ciekawości i nudów napisałem do tvnu i wysłałem linka na jakiś meil dla widzów... Poczekamy zobaczymy. ;]

Opublikowano

Ja jestem Za ;)

Obejrzał bym se jeszcze raz :D.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A mi obojetne, przewaznie nie lubie ogladac czegos 2 razy, i juz z DB wyroslem :D za bardzo by mnie nie ciaglo do telewizora jak kiedys.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

@up

Prawda ja też nie lubie oglądac czegoś dwa razy. :) Ja też wyrosłem z dragon ball i wogóle z oglądania bajek itp. ale dla fanów serii może to być naprawde miłe zaskoczenie gdyby puszczono całą serie db od poczatku w tvn.

To były czasy jak kiedyś mając 6-7 lat siedziałem przed telewizorem czekając na db. :D

368216.png

Opublikowano

Taaa To były dobre czasy z dragon ball'em :) Miałem w tedy hmm chyba 6 albo 7 lat jak siedziałem przed telewizorem o 7.30 rano

i czekałem na "Songo" xD YyY chyba leciało na tvn 7 :)

1285279961299.gif
Opublikowano

Pomarzyć zawsze można. Nawet gdyby chcieli to i tak tego nie wyemitują bo koszty jakie musieliby w to włożyć nie zwrócą im się. Na tym świecie nie ma nic za darmo. A ludzie poszukują pieniędzy na każdym kroku.

gogetasignpm0.gif

w500.png

Opublikowano

A tak z czystej ciekawosci czemu zdjeli DB??

0014591598ps2mu7.th.jpg 288994.jpg

Ludzie! Kochani ! Coście tacy smutni? Przeciez jutro idziecie do pracy :D

Opublikowano

Mi ten pomysł sie podoba ^_^ Pamiętam jak byłem mały i oglądałem...Z chęcia bym pooglądał jeszcze raz wszystkie serie :P

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

to co oni puszcza na TVN 7 to bedzie francuskie pocenzurowane gowno, nigdy nie puscili prawdziwego DBZ wiec niema co.. w prawdziwym dbz jest pelno krwi wiele scen ktorych w tv nie zobaczysz noi przeklinaja -> patrz: DBZ UNCUT

pozdrawiam

2006-2010

Opublikowano

A ja slyszalem ze byla jakas scenka taka ze Bulma pokazala dla kogos dupe i dlatego zdjeli wlasnie DBZ

Opublikowano
A ja slyszalem ze byla jakas scenka taka ze Bulma pokazala dla kogos dupe i dlatego zdjeli wlasnie DBZ

cipke ^_^

2006-2010

Opublikowano

A ja bym to z chęcią zobaczył! Widziałem 2 odcinki , i kojarzę to że jakiś prosiaczek poprosił tego smoka o majteczki.

Opublikowano

A jakie szanse ze bedzię to w TVN?

1/milion :O?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Moze i wagine nie pamietam ale wlasnie za takie obnazanie zdjeli -.-

Opublikowano
Moze i wagine nie pamietam ale wlasnie za takie obnazanie zdjeli -.-

Najlepsze rzeczy ściągają bo twierdzą że to nieetyczne, a w ich miejsce wstawiają jakieś burżuazyjne gówno.

gogetasignpm0.gif

w500.png

Opublikowano

Ale może być jak tvn7 przywróci dragon ball :) Mi osobiście sie ten pomysł podoba ^_^

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...