Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Kontem

_-FUCKYEAH-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROSZE O POMOC ZDAŻYŁO SIĘ TO DZIŚ Z RANA GDY CHCIAŁEM WEJŚĆ NA KONTO A TAGŻE TERAZ NIE MOGŁEM BO HASŁO BYŁO ZŁE ALE NA PEWNO BYŁO DOBRE BO WCZORAJ WSZYSTKO DZIAŁAŁO PIEKNIE

WIĘC Z RANA NAPISALEM DO NEXONA Z PROŚBĄ O NOWE HASŁO GDY JE OTRZYMAŁEM ZNOW NIC ....

I TERAZ NIE WIEM TO NAPEWNO NIE JEST WINA HASŁA I KLAWIATURY BO WSZĘDZIE PISZE NORMALNIE A W OGÓLE HASŁO KOPJOWALEM I WPISYWALEM NORMALNIE A ID JEST DOBRZE WPISANE

WIĘC PROSZE O POMOC ZA POPRAWNĄ ODPOWIEDZ + PRZEZ BO DAJŻE ROK W KAŻDYCH TEMATACH....

WPISYWAŁEM RÓWNIEŻ WSZYSTKIE STARE HASŁA KTÓRE MIAŁEM I TEŻ NIC...

PRZEZKANOWAŁEM KOMPA REINSTALOWAŁEM GO I TEŻ NIC PROSZE O POMOC CO MAM ZROBIĆ BARDZO PROSZE !!!!! ZBYT DUŻO NXOW TAM WŁADOWAŁEM.....

images%3Fq%3DFuck%2BYEah%26hl%3Dpl%26biw%3D1280%26bih%3D790%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1
Opublikowano

Albo źle wpisujesz, albo używałeś hacków, i przez to Ci się włamali na acc (keylogger). Pozatym napewno pisze że złe hasło? najlepiej daj screena.

Opublikowano

Do nexona musisz wysłac imie, nazwisko, date urodzenia, email, sekretne pytanie i odp, aby uzyskac nowe hasło. Nie znasz przynajmniej jednej wymienionej wcześniej rzeczy? Trudno, po kącie. Szczęśliwego nowego roku...

Opublikowano

WY NIE CZYTACIE TEGO CO NAPISAŁEM !!!! ZNAM WYSŁAŁEM DALI MI NOWE HASŁO ALE NIE DZIAŁA !!!!!!!!!!!!! NIE MAM KEYLOGGERA NIC BO

REINSTALA

WCZORAJ ROBIŁEM DODAM SCREENA

ALE MUSICIE POWIEDZIEC JAK GO DODAWAĆ BO JESTE NOWY Z KOMPUTERA BO ZAMAZAĆ ID MUSZE

ŹLE NIE WPISUJE ..... PRUBUJE JUŻ 100 RAZ

NIE UŻYWAŁEM HACKÓW

images%3Fq%3DFuck%2BYEah%26hl%3Dpl%26biw%3D1280%26bih%3D790%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1
Opublikowano

WY NIE CZYTACIE TEGO CO NAPISAŁEM !!!! ZNAM WYSŁAŁEM DALI MI NOWE HASŁO ALE NIE DZIAŁA !!!!!!!!!!!!! NIE MAM KEYLOGGERA NIC BO

REINSTALA

WCZORAJ ROBIŁEM DODAM SCREENA

ALE MUSICIE POWIEDZIEC JAK GO DODAWAĆ BO JESTE NOWY Z KOMPUTERA BO ZAMAZAĆ ID MUSZE

ŹLE NIE WPISUJE ..... PRUBUJE JUŻ 100 RAZ

NIE UŻYWAŁEM HACKÓW

Spokojnie, nie pisz z CAPSLOCKA. Wstaw mi, co Nexon ci odpisał na e-maila..

Opublikowano

a moze probowales kozystac z free nx i tam miales keyloggera

a tak ogolnie popracuj nad ortografia

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

ee ale jak sie wstawia bo nie wiem xdd

??

Wrzucasz na yfrog albo img.shack

Potem kopiujesz link i robisz coś takiego

[img.]link[/img]

Bez tej kropki.

Wrzuc mi tresc ,co odpisał ci nexon..

Opublikowano

Greetings Slawek3007,

We truly appreciate your continuous participation and support for Combat Arms Europe.

We have read your email of inquiry that you have submitted to us regarding matters of your account-related issue.

We are sorry for the inconvenience that you are experiencing. The password of your account is ***********. You may try logging in using the password in order to manage your account.

For more information, please visit our website at:

http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main.

Thank you very much for understanding.

Combat Arms Europe Customer Support

Opublikowano

Spróbuj się narazie zalogowac na stronce Nexona:

http://en.combatarms.nexoneu.com

Może musisz coś zaakceptowac po zalogowaniu (zmianie hasła).

Opublikowano

niccccc nie bo ja juz tez na stronce prubowalem i blad wyskakuje zalll ze podane info jest złe

Wejdz jeszcze raz na ca, zaloguj się i napisz dokładnie jaki błąd wyskakuje. Chodzi mi o jego treśc.

Opublikowano

your siging information is not valid.Please try agin

Czyli to nie jest problem,że źle wpisujesz hasło, zle hasło itp.. Powinno byc "Wrong password try again"... Hm.. Dziwne :).

Tłumacząc, wychodzi,że logowanie sie nie powiodło, ponieważ podane info są nieważne.. Nie wiem co teraz zaradzic :l

Opublikowano

jak , zmieniłes hasło ?

jak wchodzisz na nexona pojawia sie tabelka czy chcesz zmienić hasło , jak nie to klikasz next time

mój kumpel tak zmienił i hasło mu nie przysłali nie grał przez 2 miesiać , lecz gdy wbił na pocztę okazało sie

iż hasło doszło do niego po 1.5 tyg od zmiany

wiec najlepiej poczekaj trochę lub napisz reporta i opisz twój problem

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

CZYLI JUZ NIE WIECIE CO DALEJ .... SZLAK BY TOO !!!!

Masz wlaczone zapamietywanie ID? Ja bym sprubowal reinstala i potem sprubowac z passami moze to przez jakis plik hmm...

Opublikowano

to chodzi o to ze dali mi nowe hasło lecz dalej na konto nie mogę wbić Bo wyskakuje błąd

ReinstAL CA NIC NIEDA BO STRONKA NEXONA NIBY TEŻ MIAŁA BY BYĆ ZEPSUTA...

zmienili mi hasło nexon bo o to ich prosiłem i podali mi nowe ale i tak nie wchodzi your sigin information is not valid i jak chce sie zalogować na stronce pisze !!!!! HELP PROSZE XDD

poker1m.png

mi zwisa to czy dasz mi - czy +

Opublikowano

nie spamuj ..

najlepiej wejdz na nexona wyslij reporta który bedzie zawierał twój problem ..

napisz wpierw to po PL a póżniej wklej do tłumacza .. i na ANG

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

wiem na supporcie ale w jakim temacie acc related chyba nie xdd

a i podalibyście dobrego tłumacz bo tłumacz google podobno źle tłumaczy będzie +

poker1m.png

Opublikowano

KURDE No nie wiem co mam robić napisałem do nic ale to nic nie da nie wiem hasło mi dali nowe id dobre a na konto nie mogę wejść żenada !!!!

poker1m.png

Opublikowano

HEH NOTO PEWNIE PO KONCIE NIE WIEM ID DOBRE HASŁO DOBRE I WEJŚĆ NIE MOGĘ MOŻE MI SIĘ KONTO ZBUGOWAŁO HMMMMM JAK SĄDZICIE

Nie przestawiłeś języka w systemie ?

Wystarczy iż nacisnąłeś Shift+Ctrl i zamiast literki z masz y ...

I nie tylko .

również zamiast cyferek wtedy tworzy się co innego .

Np zamiast 3 masz #

Zmień to naciskając jeszcze raz Shift+Ctrl

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...