Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Client Evonis

AntoniP

Chcesz zeby client zostal wrzucony 4h przed wlaczeniem serwera?  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz zeby client zostal wrzucony 4h przed wlaczeniem serwera?

• Tak, jak najbardziej
      36
    • Nie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zazdroscisz im? ja jestem lekko chory i nie mam zamiaru nigdzie wychodzic , bo wiesz ja nie pije dla kogos zeby sie popisac jak Ty to zapewne robisz ;/ . dla mnie sylwester dzien jak co dzien , zreszta mam mase nauki ... a ja wole zeby wrzucili okolo 1h przed startem serwera.

Opublikowano

mam mase nauki ... a ja wole zeby wrzucili okolo 1h przed startem serwera.

nikomu niczego nie zazdroszczę, mam im zazdrościć tego, że ich jednym kumplem jest komputer? hłehłe

a Ty, jak masz "masę" nauki, to się ucz, a nie napierdalasz w jakieś biedne gierki, Evonis Cie nie utrzyma.

a sylwester nie jest zwykłym dniem, bo mamy kolejny rok za sobą. - no cóż takim dzieciom jak Lancer na sylwestra metin odpowiada, ale są tu także normalne osoby.

@down ^^

Po pierwsze - w chuju mam jakie większość ma gusta, pierdolę co mówi każdy internetowy frustrat.

Chujem zapcham Wam usta.

Po drugie - do kurewstwa czuję pogardę, twój talent i kariera są pierdolonym żartem.

Eliminuję wacków jak Waszyngtoński Snajper, a Tobie skarbie spłynie kisiel po girach do skarpet.

Po trzecie - każdy jebany idiota jak Ty, może strącać nosem krople potu z moich jąder.

A teraz napisz jak smakował mój mocz.

ja siedzę 24/h przed kompem? gdzie żeś to przeczytał? hehe

nudne są już te wasze teksty.

13 latku nie wywyższaj się na forum.

g0Tef.jpg

Opublikowano

@Ventos, ŁoŁ co chcesz udawać luzaka że taki imprezowicz z ciebie ?

Ja nawet nie mam zamiaru grać w sylwestra, nie wiem skąd sobie wymyśliłeś to że będę grał w sylwka. Napisałem tylko żeby wrzucić clienta 4h przed startem... jak start w sylwestra to nie zagram, a ty z japą odrazu, widać że nie możesz się opanować po 24h przed kompem, wyjdź na dwór..

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

W sumie slabego neta nie mam bo dajmy na to 1 GB pobralo by mi sie w 15 minut ale dla ludzi ktorzy maja jeszcze internet na korbkę to by sie przydalo ^^..

Opublikowano

Mam takie samo zdanie co menisk23 polowa stad tylko szpanuje i mysli ze sa pro elo ziomami bo napisza na forum ze wola isc na impreze chociaz zapewne nigdzie sie nie wybieraja i beda siedziec jak inni prezd monitorem komputera ...

Opublikowano

Dokladnie po 13 lat z mamusia w domciu siedza i tak do konca życia do 30-stki? Przestancie zycie ma sie jedno po to zeby sie bawic a nie grac w metina : ) tez lubie grac ale bez przesady, gosciu pierdoli ze sylwester dzien jak dzien pojebany? Mamy tylko raz w roku go! I idzie kolejny pewnie w tym 2010 nic nie zrobiles ciekawego: ) Ale wypije za twój udany 11. ;x

Opublikowano

ProQwerty co Cie to obchodzi jak on spedzi sylwestra? Moze woli siedziec w domu ze starymi, a tak wg. to dzieciom ponizej lat 18 alkoholu sie nie sprzedaje : ) ....

Opublikowano

Z niepotwierdzonych informacji serwer nie wystartuje w tym roku ... ma wyjsc za 1-2 tygodnie data nie jest znana ...

Opublikowano

Ejj zgadzam sie z toba kazdy w sylwestra chce sie bawic a nie neo jebane przed kompem nawet nie wyjda nigdzie!

a kto wam kurwa barany zabrania iść na sylwestra macie dylemat grać czy iść? to właśnie wy jesteście neo

osobiście towarzystwo będzie chlało do upadłego a ja nie mam zamiaru biegać za kamerzystą do rana.... więc ja wiem co mam robić ale jak zaplanuje jakiś wypad na pewno nie będe płakał jak wy że zaczołem kika godzin później

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Ja jestem na tak.

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

To chyba oczywiste, oni tam mają od chuja roboty - nowe mooby, mapy, itemy same się nie zrobią

A co do sylwestra, niektórzy są za młodzi żeby iść do jakiegoś klubu albo chlać. -,-

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

o kurwa , wiesz proqwerty , jak ostatnio zauwazylem ludzi , ktorzy po puszczeniu malych petard , tych piccolo czy jakos tak smiali sie a mieli po 20 cos lat , to az zal mi sie ich zrobilo ;/ wiesz nie mieszkam na wsi , ze w zasiegu 10km jest 100 osob , moglbym rownie dobrze wyjsc 200m od domu i bede mial okolo 1000 bawiacych sie ludzi... ale mnie to przestalo krecic. ;< a Lukasz (btw. bylem na inso z Toba w jednej gildii ;f) dobrze napisal , w topke i tak nie wbijecie , a jeszcze ktos wyzej chyba matipro napisal , ze alkoholu osobom ponizej 18 lat alko nie sprzedaja... wiesz co wole siedziec w domu i napierdalac w tego metina , niz przechodzic obok tak glupich ludzi jak Ty w sylwestra mam nadzieje przemytnikow petard z lidla ; / , ktorzy przed policja spierdalaja hen daleko .

Opublikowano

To chyba oczywiste, oni tam mają od chuja roboty - nowe mooby, mapy, itemy same się nie zrobią

A co do sylwestra, niektórzy są za młodzi żeby iść do jakiegoś klubu albo chlać. -,-

Tombstone chyba pisało, że dobrze im idzie i wystartują niedługo, a to, że jakiś użytkownik napisał za 1-2 tygodnie to ty od razu mu uwierzyłeś

i twoja wypowiedź "A co do sylwestra, niektórzy są za młodzi żeby iść do jakiegoś klubu albo chlać. -,-" jest skierowana wyłącznie do cb.

sygna2k.png

Sygnaturka wykonana przez 7mateol

Daj addwz.png to nic nie kosztuje, a może wiele zdziałać!

youtubelogoj.png

Opublikowano

Jak chcą to niech siedzą przed kompem. Ich strata...

@Down

Jestem ZA

Na razie nic tu nie ma. Więc proszę was o zrobienie Sygny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...