Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Do Doświadczonych Graczy Metin2.Pl

lookash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadszedł czas mojego powrotu na PL'a, chyba dzięki mniejszej ilości botów na serwerach ;) Wreszcie mozna sobie dorobić :D

Udało mi się uzbierać "kilka" SM'ów dzięki AOL'owi i chciałem część z nich przeznaczyć na zwoje egzrocyzmu i rady pustelnika. Z tym wiąże się moje pytanie, mianowicie jeżeli mam 3x skile na M tj. M6(czarowane), M4(czarowana), M2(strach) i przeczytałbym do każdego skilla KU to po przeczytaniu 1x zwoju egzorcyzmu znów mógłbym czytać wszystkie trzy KU czy tylko jedno z nich? Jeszcze jedno jak to jest z tymi smoczymi znakami? Wymienia się je za SM'y? Czy dostaje się je za każde wydane SM'y?

Moje drugie pytanie dotyczy dropu z metków na sohan i w dolinie. Gdzie lepiej dropić kamyki duchowe z rękawicą złodzieja na sohan czy właśnie w dolinie żeby dobrze zarobić? A może lepiej iść do dt lub v1 i z rękawicą dropić bodzie?

Mam Surę WP 52lvl FMS+9 śr25 około 670-700 ataku i jakieś 480-500 defa na boju oczywiście, a na S19 bodzie po 8kk, a kamyki od 40kk do 45kk.

Za pomoc będą + lub - jak kto woli

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

Nadszedł czas mojego powrotu na PL'a, chyba dzięki mniejszej ilości botów na serwerach ;) Wreszcie mozna sobie dorobić :D

Udało mi się uzbierać "kilka" SM'ów dzięki AOL'owi i chciałem część z nich przeznaczyć na zwoje egzrocyzmu i rady pustelnika. Z tym wiąże się moje pytanie, mianowicie jeżeli mam 3x skile na M tj. M6(czarowane), M4(czarowana), M2(strach) i przeczytałbym do każdego skilla KU to po przeczytaniu 1x zwoju egzorcyzmu znów mógłbym czytać wszystkie trzy KU czy tylko jedno z nich? Jeszcze jedno jak to jest z tymi smoczymi znakami? Wymienia się je za SM'y? Czy dostaje się je za każde wydane SM'y? Możesz czytać tylko tego skila co czytałeś pare minut wcześniej.

Jak wydasz sm to dostajesz taka sama ilosc smoczych znakow.

Moje drugie pytanie dotyczy dropu z metków na sohan i w dolinie. Gdzie lepiej dropić kamyki duchowe z rękawicą złodzieja na sohan czy właśnie w dolinie żeby dobrze zarobić? A może lepiej iść do dt lub v1 i z rękawicą dropić bodzie?

Dolina jest lepsza na 45lvl;u pozniej juz Diabła na sohan.

Mam Surę WP 52lvl FMS+9 śr25 około 670-700 ataku i jakieś 480-500 defa na boju oczywiście, a na S19 bodzie po 8kk, a kamyki od 40kk do 45kk.

Za pomoc będą + lub - jak kto woli

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Jak klikniesz na zwój możesz przeczytać tylko 1 ku:) Smocze Znaki dostajesz tyle ile sm wydałes automatycznie;)

Z takim eq i surką proponuje kamyki duchowe sohan sam tam dropiłem i ładnie szło a i przy okazji bodzio może spaść;]

Liczę na +:)

@EDIT sorry Cupidyn był 1.

@Zeki Po co powtarzasz to co napisaliśmy?

Metallica, Drowning Pool, Ozzy Osbourne - Kto słucha jeszcze prawdziwej muzyki?

subx.jpg

Opublikowano

1 zwój - 1 KU

Lepiej dropić na so han ( ew. DT) kamienie duchowe...

Rady się kupuje za SZ..

Na razie nic tu nie ma. Więc proszę was o zrobienie Sygny

Opublikowano

Dzięki za pomoc wszyscy dostali po + można zamknąć

BTW: WOW thx za tak szybką pomoc :D

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...