Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mac10 Zobaczccie Jaki To Shit I Nie Kupujcie Tego Gówna.

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż robię ten temat by ludzie co chcą jeszcze ostatecznie kupić mac10 dowiedzieli się jakie to gówno i żeby nie kupowali tego shitu

Jak wiadomo niedługo się skończy Frost promocja i będzie jej koniec czyli koniec broni tych co są teraz jednak może miał ktoś wczesniej kupić tą broń ale nie kupił z jakiegoś powodu ale teraz już niedługo koniec tej promocji chcecie ją kupić.

Otóż STOPP nie kupujcie tej broni mam ją kupiłem wczoraj i człowieka z niej ubić się nie da ma 42 ammo i żeby zabić jednego człowieka w akcji co jest mało możliwe ale jak się uda to zostaje nam po 15 ammo.

Zabić bronią tą z średniego dystansu nie da się

Z daleka nie da się

Z bliska ciężko

Wydałem 400 G1 w błoto jest to najgorszy zakup na g1 po co oni taki shit wypuszczają to takie gówno że masakra.

Owszem dla mnie nie problem zrobić 400 G1 bo to troszeczkę roboty i już jest ale wiadomo szkodaaa

Jak już macie kupować to kupcie te nowe AK47-TU zajebista broń mam ją też co mnie podkusiło żeby wydać te 400 G1 na Mac10

Otóż stwierdzam iż lepszą bronią jest mp5 podstawowa broń

Także mówię nie kupujcie tej broni ja się zastanawiam czy jej nie usunąć bo szkoda slota

Wiadomo

Staty

Damage:34 % wtfffff?

Speed:90% i po co ten speed ?? jak to gówno

Magazynek 42 nie dziwię się że te gówno ma tyle ammo bo magazynek czasami nie starczy na zabicie człowieka

Pozdrawiam;Pss przepraszam za błędy jak coś

Zrobiłem ten temat dla ludzi którzy chcieli to kupić by nie stracili 400 G1 w błoto

Daję Filmik

3:strzały w głowe haha

8:W klatkę

11:w nogę porażkaaa

Opublikowano

Nie mówię o mnie napisałem ten temat aby uprzedzić ludzi którzy chcą to kupić każdy ma wybór i jak chcę to niech kupuję tylko po co być wkurwionym że kupiłem takie gówno

Opublikowano

Hmm skilla mogę zaprezentować ale akurat nie tą bronią:pss nie musisz po mnie jechać bo stworzyłem ten temat dla ludzi którzy chcą tylko się dowiedzieć bardziej dokładnie o tej broni i nie chcą stracić 400 G1

A jak chcesz to możemy się ustawić na 1-1 pokażesz co ta piękna broń potrafi

Opublikowano

A no co poradzisz że GameFirst lub WarRock lub K2 nie wiem kto wypuszcza te bronie do użytku w grze takie gówna.Jeszcze raz powtarzam zrobiłem ten temat by ludzie wiedzieli za co się biorą i co kupują

Opublikowano

hmm ja mam jestem za dowolony ty nie i jesteś popierdolony ;D taki żarcik w życiorysie.I tak teraz kupiłem mp7 i scorpy na 5 slot i wszystkie pxy i jestem zadowolony a to nie noga tylko stopa

Opublikowano

hmm ja mam jestem za dowolony ty nie i jesteś popierdolony ;D taki żarcik w życiorysie.I tak teraz kupiłem mp7 i scorpy na 5 slot i wszystkie pxy i jestem zadowolony a to nie noga tylko stopa

Noga czy stopa to nie ma różnicy. Mógł nawet w piętę, łydkę czy kolano strzelać gdyby chciał. Hitbox jest ten sam więc nie ma różnicy.

@Topic:

Od początku pisałem, że mac to shit. AK-74 najlepsze z tego co dali : )

@Manius

Masz rację : ) Ja się zaliczam do osób lubiących uzika ;p

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Moim zdaniem opinia jest nie miarodajna. Każdemu gra się lepiej lub gorzej różnymi broniami.

Znam nawet osoby które lubią i potrafią dobrze grać UZI czy magnumem...

Sory, ale uważam osobiście, że po prostu nie ma czegoś takiego jak "chujowa broń".

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Dlatego mówię każdy ma wybór i kupi to co będzie chciał kupić ja mogę tylko ostrzec tylko @Up jednego pana który napisał że colt lepszy oo myślałem jak grałem że gdyby colt miał z 30 ammo i był by jako Karabin to był by o 100% lepszy od tego gówna :)

Opublikowano

@up Tylko winny się tłumaczy ^^

Zgadzam się z mankiem, ja nawet lubie uzikiem czasem ownic :D

Dodam że trochę mnie zniechęciłes do kupna tej broni... no cóż może i lepiej ale porównaj sobie famasa.

Na oko mysle ze tez z 3 strzały w łeb, z 5-6 strzałów w torso i moze z 8-10 strzałów w nogę/stopę whatever... To nie wielka róznica przy speedzie broni 90%. To są ułamki sekundy więc mysle że z Famasem by się równo zestrzeliły

Więc jak ktos ma skilla i lubi grać MaC'iem to nie koniecznie musi być słaby.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

moge potwierdzic.. tak samo kolega, kupil i nawet nie gra tą bronią...

a ja gralem na jego acc i nie mam zamiaru jej kupic..

ale o wa2000 pomyślę :)

Hejo

Opublikowano

Tez ją kupiłem, i już jej nie używam !

Uzi już jest lepsze :)

Ogólnie Polecam FAMASA !

@up2 madmike dla ciebie skill to nazywanie każdego hackerem na oharze i dostawanie po tyłku :)

Opublikowano

Korzystając z okazji tematu broni mam do was pytanie. Posiadam aktualnie 350G1 dziś powinienem dobić do 500. Jaką broń kupić? Myślałem o bizonie ale różne opinię o nim słyszałem. Co polecacie?

Opublikowano

Korzystając z okazji tematu broni mam do was pytanie. Posiadam aktualnie 350G1 dziś powinienem dobić do 500. Jaką broń kupić? Myślałem o bizonie ale różne opinię o nim słyszałem. Co polecacie?

Opublikowano

@up bizon = ahahahahahahahah wez ... Kup : CX4 lub PSG red lub K1 gold i gitara :DD

@topic -.- Broń jest "średnia" to nie znaczy że jest gównem ... Jak sie ma skilla i się pogra taką bronią to ... idzie dużo zdziałać ...

Opublikowano

Każda broń jest dostosowana do innego typu gracza...

Ja tam wole famasa ( ale żadko nim gram bo tylko słysze famas skill nub ;x )

Głównie engiem i moja love broń - mp7a1 ;*** no i k1 ; )

Bolerov1.png

Opublikowano

jak ty dobiasz g1

Opublikowano

Jeżeli potrafisz grać, to dasz radę. A dla mnie bardzo fajna broń, tak samo z tego jak i z aks-74 jestem zadowolony. To po pierwsze, a po drugie widać, że nie bardzo znasz się na grze, skoro uważasz, że podstawowa broń czyli mp5, jest najgorszym punktem odniesienia, względem innych broni. Mnie się to spodobało, jakbym mógł grać tym na eslu, to prawdopodobnie bardzo chętnie bym skorzystał. Polecam

Opublikowano

Hmm mam 28 lv nie za wysoki ratio 2.32 i to nie nabijane wcześniej miałem 46 lv ratio 2.09 only gram na cqc więc skilla tak mi się wydaję że jednak mam i bronią prawię każdą grałem

Opublikowano

D-Link hmmm z chęcią to skoro ty colt i mp5 to ja nie będę gorszy też wezmę mp5 :) napisz co jak gdzie i kiedy najlepiej teraz zagrajmy bo od 20.30 do 22.00 ćwiczę na siłowni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...