Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Moja Postać Na Newskyworldmt2

baroth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.Chciałbym pokazać wam moją postać na serverze NewSkyWorldMt2.

Status postaci oraz EQ :

To jest ukryta treść, proszę

Krytyk ze Sfery oraz hmm.. rozmowa na czacie ;) :

To jest ukryta treść, proszę

Umieściłem to żeby ci ludzie, którzy zarzucają mi, że mam EQ od GM'a lub DMG hack x6 mogli się wypchać ;)

Pozdrawiam moją gildie MementoMori (TOP 2 na servie ), a w szczególności :

Goodly'ego

Agis

Ciaacho

i szefa gildii LowBoBs(TOP 1 na servie) SchoKoKeKs'a

Zapraszam do komentowania i oceniania ;)

Edytowane przez Lord Makin
Opublikowano

Eee tam na takim privie to łatwo jest wyrobić taki ekwipunek i taką postać... Nic trudnego - po prostu nie ma się czym chwalić... W ogóle zmienione bony więc na pewno przy takich kd i bonach można wycisnąć spokojnie nawet 400k z kryta!

Opublikowano

kolego up łatwo na privie? zależy na jakim... jak ty grałeś na jakimś smiesznym priv np.csyt2 to sie nie odzywaj...

gz postaci i eq

na szepcie zamazałeś jego nick , na ss tez zamazałeś a na górze gdzie masz handel,pvp itp nie xD

zbyt duża sygna RMCF1902

Opublikowano
Postać fajna , ale dochodzi aspekt , że to priv.

Wiem doskonale, że to Priv.Gram na nim, ponieważ jestem maniakiem Pvp ;>

Eee tam na takim privie to łatwo jest wyrobić taki ekwipunek i taką postać... Nic trudnego - po prostu nie ma się czym chwalić... W ogóle zmienione bony więc na pewno przy takich kd i bonach można wycisnąć spokojnie nawet 400k z kryta!

Jesteś tego pewien?Jeżeli tak to proszę bardzo wbij na server, a przekonasz się, że zrobić takie eq jak moje to nie kwestia kilku minut.W moim eq nie chodzi o dmg, a o ABS.

kolego up łatwo na privie? zależy na jakim... jak ty grałeś na jakimś smiesznym priv np.csyt2 to sie nie odzywaj...

gz postaci i eq

na szepcie zamazałeś jego nick , na ss tez zamazałeś a na górze gdzie masz handel,pvp itp nie

Ten szept to w ogóle w innym czasie był robiony i to inna osoba.Woj, w którego walnąłem to mój magazyn.

niezła postac

a tak offtop

Mam zamiar zaczac gre na tym serwie. Zeby widziec all bronie musze miec ich clienta czy co??

Wystarczy, że ściagniesz odpowiednie pliki.Są one na MPC.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...