Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban?

Grzesio64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż grając dzisiaj na sirosie 5.6 wywaliło mnie do ekranu logowania i pisało coś w stylu "Conection timed out" gdy próbuje zalogować sie na konto pisze user already logged in. Czy to jest ban czy z czasem sie to zrobi ?

bedą + za pomoc

Opublikowano

Conection timed out- próbowałeś wejść na serwer, ale trwało tak to tak długo ze cię wywaliło

User already logged in-Oznacza że użytkownik(twoje konto) jest zalogowany. W tym przypadku jest to lag serwera i musisz poprostu poczekać.

Więc nie masz bana. Po 5-10min powinno być już ok.

87.jpg
Opublikowano

Konto zatkało Ci się na serwerze - poczekaj lub napisz ticketa. To nie jest ban

Bardzo przepraszam wszystkich użytkowników, jeśli padły jakieś obraźliwe teksty z mojego konta oraz moderatorów za zaśmiecanie forum. Powodem było to, że dałem passy do konta koledze, który lekko mówiąc jest idiotą.

SORRY!!

Opublikowano

Conection timed out- próbowałeś wejść na serwer, ale trwało tak to tak długo ze cię wywaliło

User already logged in-Oznacza że użytkownik(twoje konto) jest zalogowany (np: Twój kolega jest zalogowany i w tym czasie nie możesz być Ty, ktoś ci ukradł konto i siedzi cały dzień żebyś zrezygnował z WR) . W tym przypadku jest to lag serwera i musisz poprostu poczekać.

Więc nie masz bana. Po 5-10min powinno być już ok.

Opublikowano

ja tak tez czasem mam to u mnie wystarczy wylaczyc i na nowo wlaczyc WR..

W razie pytań lub problemów pisz na PW, email, gg !

email: [email protected]

gg: 31227495 - (odpisuje gdy wejde na gadu ! )

f1b4ef6eb52b2b9.gif

0fd786f54cb7fa0150afb68bbe043a45.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...