Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan Na Skandynawii 1

Maggot666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zatęskniłem za tym serwerem (banik poleciał na grube lasery)... kto chce ze mną polatać i założyć klan na EIC ? bo nie mam kompletnie z kim ,pusto jest, są jedynie noobaski z VRU w klanie WE siedzą i czekają na wypłatę kredytów.

Za 10 zł (smsem, do negocjacji) odsprzedam konto flaxiarskie jakby ktoś chciał szybciej się czegoś dorobić (ale 13 lf3 jest i FS na golcu, wydałem ponad stówkę na nie).

Ja latam na drugiej fullce, niestety skylab na 0 i profil pilota... ale szybko na bociku odrobię straty. Będę pomagał z kryśkami i innymi alienami.

Tak więc zapraszam, dla mnie to najlepszy serwer, naprawdę. Grałem na prawie wszystkich - tu najfajniej.

GG - 12753084

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

WE to swietny klan i nie piepsz glupot Maggot, a to ze ciebie nie chca bo bocisz to nie oznacza ze sa slabi, po prostu sa uczciwymi graczami. Sam bylem w tym klanie i wiem ze graja tam swietni i zaufani ludzie/.

Opublikowano

WE to swietny klan i nie piepsz glupot Maggot, a to ze ciebie nie chca bo bocisz to nie oznacza ze sa slabi, po prostu sa uczciwymi graczami. Sam bylem w tym klanie i wiem ze graja tam swietni i zaufani ludzie/.

To są marne dzieciaki bijące kryśki. Przyjmują jakiegoś 10 letniego AS'a Galaktyki który z kolegami mi nie daje rady, bo bije z x1 na bitkach MMO... WE to dno i zawsze nim będzie, byłem w WE Nest pare miesięcy temu na innym koncie i szok normalnie... strzelają do swoich. Tzn. ja miałem solówkę z pewnym kolesiem z tego klanu i był jeszcze inny gościu który się przyglądał. Kiedy pokonałem jego kolegę to odpalił x3 i padłem. Było jeszcze parę innych manewrów z ich strony, albo inny przykład. Dostałem bana na miesiąc na chat ZA NIC (nic nie pisałem na nim, tylko czytałem!) od ? CM'a Thrawna (członek WE).

Ten klan jest tylko dobry grupowo, ale niech taka jedna kurwa wyleci sama na mapy EIC to pada jak szmata po 24 godzinnej zabawie w burdelu... ^^

Dobrym przykładem jest ten film (oglądajcie uważnie i przyglądajcie się na nicki):

To jest ukryta treść, proszę

Artox chciał ze mną solówkę. BARDZO CHCIAŁ MNIE SPOTKAĆ I MI DUPE SKOPAĆ. Doszło co do czego to spierdalał gdzie pieprz rośnie.

Otnok chyba cie pojebało. Grałem chwile na sk2, i wiem że WE to pojeby.

Tu chodzi o sk1.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

Tak fakt ze dzieci sa w tym klanie akurat As jest wyjatkiem, i przyznam ze to debil. Ale tacy grace jak Peaca, Max, Thrawn, Wichura, Black Hunter, Vixen protafia wlaczyc i zawsze mozna na nich liczyc. To prawda ze teraz w klanie moga byc jakies bachorki, bo ja juz z 6 miechów tam niei gralem, ale kiedys WE bylo swietnym klanem, i podejrzewam ze dalej jest. Z resza tez zaczne tam grac, tylko musze nazbierac kasy i zrobic profil. A jezel chodzi o Eminema napisales ze ucieka, a co ma robic skoro byl na krychach, mial sie bic? jestem pewien ze by ciebie ujebal na zwyklej solowce. To ze oni bija krychy to normlaka, niektozy nie chca pakowac kase w ta gre wiec musza jakos uri nazbierac, bo nie sa szmatami takimi jak ty ze beda na bocie latac. i ty pierdolisz ze VRU jest takie slabe, ale jak cie dorwalo 303 to nie wiedziales co robic. Po prostu ubiles tylu czlonkow z z We i WE next tylko dla tego ze latales po x-5 i x-7 a tam kazdy niobek moze ubijac statki. Jakos tylko raz w na filmiku byles na 4-3 bo wiesz ze kazdy cie tam ujebie bo jestes slaby!! A to ze We ma swoja akademie to nie jest nic zlego, i po za tym co sie kurwa dziwisz ze jest tam wiekszosc flaxow w koncu od tego jets akademia.

Otnok chyba cie pojebało. Grałem chwile na sk2, i wiem że WE to pojeby.

A ty sie zamknij bo nie wiesz o co chodzi i sie nie wtracaj.

Opublikowano

Tak fakt ze dzieci sa w tym klanie akurat As jest wyjatkiem, i przyznam ze to debil. Ale tacy grace jak Peaca, Max, Thrawn, Wichura, Black Hunter, Vixen protafia wlaczyc i zawsze mozna na nich liczyc. To prawda ze teraz w klanie moga byc jakies bachorki, bo ja juz z 6 miechów tam niei gralem, ale kiedys WE bylo swietnym klanem, i podejrzewam ze dalej jest. Z resza tez zaczne tam grac, tylko musze nazbierac kasy i zrobic profil. A jezel chodzi o Eminema napisales ze ucieka, a co ma robic skoro byl na krychach, mial sie bic? jestem pewien ze by ciebie ujebal na zwyklej solowce. To ze oni bija krychy to normlaka, niektozy nie chca pakowac kase w ta gre wiec musza jakos uri nazbierac, bo nie sa szmatami takimi jak ty ze beda na bocie latac. i ty pierdolisz ze VRU jest takie slabe, ale jak cie dorwalo 303 to nie wiedziales co robic. Po prostu ubiles tylu czlonkow z z We i WE next tylko dla tego ze latales po x-5 i x-7 a tam kazdy niobek moze ubijac statki. Jakos tylko raz w na filmiku byles na 4-3 bo wiesz ze kazdy cie tam ujebie bo jestes slaby!! A to ze We ma swoja akademie to nie jest nic zlego, i po za tym co sie kurwa dziwisz ze jest tam wiekszosc flaxow w koncu od tego jets akademia.

(...)

Won na swoje legalne forum o DO skoro bronisz uczciwych graczy. Jeszcze taki głupi nie jestem aby robić co miesiąc przelew za 300zł. Znasz lepszy sposób aby czegokolwiek dorobić się w tej zbugowanej, zlagowanej, drogiej i marnej grze?

Eminem bije krychy, podczas ucieczki zdążyłem 'zjeść' mu pół hp. I mnie to gówno obchodzi czy ma seprom czy nie ma. Ja też - przyznam się - raz na miesiąc polecę na krychy, ale jak już to zrobie to napierdalam w nie z x4, a jak leję x2 (dla mnie to minimum) to jak taka osoba z 6 irkami do mnie rzuciłaby się, wpakowałbym seprom i bym z nią walczył, a eminemek do portalu zapierdala... bo to ciota, czekał na kumpli, aż mu dupę obronią. Kiedy się naprawił poleciał w trójkę na mnie, a zauważ, że nie mam 15 osłonek tylko 8!!! Jakbym miał 15 bym walnął sobie czołga i na nim latał,musiałem się wycofać, bo 3 vs 1 i jeszcze bez osłonek to ciężko trochę.

Jak mnie dorwało 303 to rzuciłem się do walki . A co miałem robić? Wiać? Po ch*j skoro było 1 vs 1 ? No ale przyleciał Leo_n... myślisz że wezmę dwóch koksów na klatę z 4 osłonkami? Czy ty kurwa niepoważny jesteś? Myślisz że będę po 4-3 latał samemu ? Wystarczy że wpadnie 15 osobowa grupka i już mnie nie ma, dlatego nie lubię bitek. Jeśli to byłby dobry klan to po chuj im akademia? Dobra . Ok. mają. Są tam flaxy, bo są słabi. Jednak debilniejszych bachorów nie widziałem. Oni tylko się przechwalają na chacie (że np. rozwalą mnie) i mnie wyzywają. Dolecę do nich to tak samo jak Artox - wieją. Wszyscy wieją. POKAŻ MI CHOCIAŻ JEDEN WYCINEK Z DZIENNIKA KIEDY PADŁEM W SOLÓWCE Z WE (chodzi mi o przypadkowe spotkanie na mapach). KIEDY PADAM TO TYLKO DLATEGO ŻE ICH JEST WIĘCEJ!

Peace.

Aha i x-7 to najbardziej 'hardcorowa' mapa wroga. gdzie miałem latać? po 3-3 gdzie w kilka sekund mogę wrócić na 2-4? I gówno ci do tego gdzie będę polował.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja obiście jestem w klanie WE i jestem bardzo zadowolony. Jeśli chodzi o dzieci w klanie to akurat żadko zaglądam na chat i TS więc się nie wypowiem ale ot że wpadasz na 3-7 i rozwalasz WE i nazywasz to swoim Sukcesem to juz lekka przesada... waliłeś po 25-30k ot oznacza ze byłeś na sepromie. Jakby eminem chciał wpakować seprom do laserków to stracił by jakieś 2-3 sek to jest 60k+ wyrzutnia rakiet jakieś 40k =100k w plecy. mial już troche straconego hp więc był bez szans więc się nie dziwie że uciekał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...