Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasz Klan Gra Między Sobą

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

powiedz mi po co to wstawiasz?

jestem neutralny i nie daje ani +, ani -

uważam że to jest bez sensu

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Mogłeś ustawić lepszą jakość...

Wystarczy tylko przed grą wejść w zakładkę Video czy jakoś tak i ustawić jakość HD ...

@edit

Oo to z twojego klanu dzieciuki mi ubliżały .

Przekaż im iż nie wiedzą co to kultura ;)

9368_gold.png

Opublikowano

Szkoda że wrzucając ten filmik upokorzyłeś siebie. Masz słabego skilla, a wrzucasz filmiki z grą. Pare rad. Oglądaj się czasami za siebie czy ktoś nie idzie za tobą. Strzelając z bliska skacz we wszystkie strony i strzelaj seriami, a nie cały magazynek. Nie rzucaj bez sensu granatem. Jeżeli walczysz na dalsze odległości to schowaj się gdzieś, ukucnij i przymierz. Z G36E łatwo jest trafić heada. Caluj w głowę i strzel 1 raz. Uspokoi się celownik to jeszcze raz. Nie wychodź na hama tylko przyczaj się. Następnym razme tak jak mówił Omek, ustaw jakość HD.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Szkoda że wrzucając ten filmik upokorzyłeś siebie. Masz słabego skilla, a wrzucasz filmiki z grą. Pare rad. Oglądaj się czasami za siebie czy ktoś nie idzie za tobą. Strzelając z bliska skacz we wszystkie strony i strzelaj seriami, a nie cały magazynek. Nie rzucaj bez sensu granatem. Jeżeli walczysz na dalsze odległości to schowaj się gdzieś, ukucnij i przymierz. Z G36E łatwo jest trafić heada. Caluj w głowę i strzel 1 raz. Uspokoi się celownik to jeszcze raz. Nie wychodź na hama tylko przyczaj się. Następnym razme tak jak mówił Omek, ustaw jakość HD.

szczerze to moge ci powiedziec ze to TY sie upokorzyles swoim komentarzem . . . ! i co myslisz ze mnie zminusujesz to mi cos zrobisz ? (smilalo) sam niby kozaczysz a jedziesz na kradzionym koncie i sie nie wypieraj ze nie . . . <_< do tego ty to masz skilla w huj wyjebanego o.O pp19 i telekill a do tego Heavy Vest <smiech na sali> wiec nie wypowiadaj sie na temat innych jak sam kradniesz i udajesz kogos innego . . . Podac przyklad ? na ts chciales wstapic do clanu to udawales kozaka co ma 14 lat a kazdy wie ze ukradles to konto i masz zaledwie 11 lat wiec prosze wez sie nie kompromituj

P.S czekam az sobie podbijesz jeszcze z 2-4lvl i cie zreportuje i mam wyjebane no to . . . ! masz jakis problem do mnie to smialo reportuj jak mi to powiedziales ze za haki ?!

a po 2 to na jaki huj sie doczepiasz kolesia co wstawil ten film ? ma niski lvl i skilla jeszcze nie ma tak dopracowanego to wez nie skacz bo cie moge w CA tak zgasic ze ci stara nie pomoze!

a powiedz jeszcze slowo to odrazu wysylam raporta i juz chyba wiesz z kim rozmawiasz !

NIE KAZDY JEST "PRO"

wiec jakby to powiedziec odwalcie sie od niego bo jeszcze poczekajcie z miesiac to was przegoni a wy na banikach bedziecie siedziec . . .

DZIEKUJE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...