Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Odnośnie Expa, Skilli, Broni Itp Daggera

Exp daggera  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy lepszy jest exp z...

• Boja
      0
    • Buta
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Prosze moda o nie zamykanie tematu. I nie odsyłania mnie do podpiętych, ponieważ mam wiele pytań i pragnę od userów jakichś wyczerpujących odpowiedzi, porad.

Zacznijmy,

Gram ninją od krótkiego czasu, mam 41 lv i eq takie:

1z3nh8n.jpg

pkt statów def, skille itp - takie:

21afqcz.jpg

Otóż gdy dobiję 42 lv zbroję zmienię na +8/9 od 42lvl'a, teraz na 41 nie opłaca mi sie już zmieniać.

Koziki niedługo będą z Kd+3 (śmierci i potwora) staram się czyścić powoli i wkładać.

Mój problem polega na tym, że ciężko mi expić z powodu... niskiego DMG.. na BO męcze się strasznie..

Myślę ze na takim niskim lvlu, nie trzeba za bardzo kupować kozów z sr 35 i wyżej, ale i tak nie mam na razie Yang zbyt wiele yang.

Pytanie brzmi, Czy kupić jakiś FMS +8/9 sr 20-25 i expić z boja?( i tak go kupię, [na metiny]) czy może pozostać przy expie z buta, jednak co zrobić aby był bardziej efektowny?.

Marmury nie wchodzą w gre.

Mam do przeznaczenia na Eq w tej chwili tylko 40kk, ale szybko zarabiam więc bd troche tego więcej.

Z góry dziękuje za odpowiedzi, i nie zamykanie tematu.

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

Opublikowano

też tak myśle żebyś lurał na BO albo Świątyni dobij jakiś wyższy lvl a narazie moim zdaniem pakuj w skile a FMS ci sie przyda napewno

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

odezwali sie ninje nienja nie jest tylko do lurowania

@topic hmm jak nie marmury to raczej kup tego fms jakiegos buffa na kryta zalatw i jazda najlepiej zrobic własnego wbic mu 35lvl pomoc i bloko na m i nie exp go wiecej staty full inta i jjazda na boju na bo

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Z tego co tu widze to eq słabawe

Po 1 zarób . Zrob sobie 3-4konta 30 lvl, fishbot przez tydzien . Przy farcie zarobisz kilka kkk . Zrob eq 40-60% orki(moze byc wiecej ale tyle wystarczy), koziki +30 srednie z kd do xpa, zbroja 42 z kd uchylki i speeda .Blok , Pż , Omdlenie + Buff to podstawa i można leciec na Bo samemu do 54-55 .Później v2 .

Opublikowano

@up.

Co ty pierdolisz? Na 41 po co mu lepsze EQ. ?

I jeśli expisz bez konika to radze zmienić KOZIKI na jakieś +9 10-15 um + kd potwora+4 i penetr4y+4 <- tania sprawa.

Polecam także kupić zbrojke na 42+9 + KD +3 (def,uchy).

Oczywiście na 41 dochodzi tarcza (okrągła +7+8) oraz hełm na 41 (+7).

Jeśli nie masz kasy, to kup sobie 3 rękawice złodziei i idz na metki m2 lub bo (będzie ciężko).

Przypomniało mi się :

Pobierz sobie DMG HACK będziesz miał wtedy pro exp.

Opublikowano

@UP

DMG nie działa już od dłuuuuugiego czasu -.-

@Top

Luruj na BO, eq nie musisz miec takiego PRO (jak narazie)

Aha i nie słuchaj się tych którzy mówią żebyś kupował FMS bo dla ninji to najgorsze co może byc ;]

Z takimi statami noś Koziki ;] Nie masz wgl. w STR(siła) i bardzo dobrze ale daggery muszą byc ( Na wyższym lvl).

I tak jak większośc osób mówi - LURUJ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...