Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Tanks

punisherrpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten pierwszy link to skórki do czołgów ;) a drugi to nie da rady go ściągnąć ponieważ jest tam survey. ;(((( A tak wogóle da rady przejść survey bo ja nie wiem jak xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.warseverywhere.com/video/world-tanks-hacking-tools05041-12524.html[/code

http://video.filestube.com/watch,1b0cc191265c018103e9/World-of-tanks-hacking-tools-0-5-0-4-1.html

Masz kilka filmików.

1359062624-U334301.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wszedzie gdzie sa linki do ściągniecia są surwey (można jakos je ominąć ?) Mam wielka prosbę to znaczy jesli ktos sie dowie znajdzie jakis hack do world of tanks niech tu zamiesci ale najpiew niech sprawdzie czy uda musię ściągnąć ja szukałem próbowalem wszystkiego ale jestem chyba zamały starzem przy komputerach

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Odświeżam, może ktoś jednak znalazł do tej gry hacki ?

Dobry jesteś jak odświeżasz temat ze stycznia -,-

No i ? Przeszkadza Ci to ? ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Heh trochę pościągałem tych multi haków z tych survey's (mam konto) okazuje się ze to są haki albo do innych gier albo porostu archiwa są uszkodzone . Moze komuś z mpc uda się coś ciekawego zrobić co do tej gry :P

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam cóż nie wiem czy są hacki ale opowiem wam pewna historie

Więc pewnego razu mój pojazd Tiger stanął twarzą w twarz z jakimś ruskim szmelcem wiec oddałem do niego jeden strzał odebrałem mu polowe HP (życia) otóż on strzelil do mnie 1 raz i nic mi nie zabrał

nagle zaczęły dziać się rożne rzeczy jak np

2 gąsienice spadły

czołg się zapalił

działo rozwalone

i załoga ded

Praktycznie wszystko zniszczone po 1 strzale

nie wiem co to BYŁO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...