Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot 4.0.0 Problem Z Instalacją

zamixx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bardzo proszę o pomoc,a mianowicie po ściągałem wszystkie niezbędne program do obsługi bota i nawet instalka nie chce mi się za instalować wyskakuje; UDObot.exe - błąd aplikacji, ściągałem już różne paczki plików i nic.

nie wiem moze coś źle robie napiszcie instrukcje krok po kroku jeśli mógłbym prosić ( jak dziecku lub jak kto woli jak debilowi) opiszcie co gdzie jak z jakiego foldera, bo już do tego nerwy trace.

proszę o pilną pomoc i pozdrawiam

post-74226-0-48313600-1293657873_thumb.jpg

post-74226-0-21519900-1293658005_thumb.jpg

post-74226-0-60814100-1293658026_thumb.jpg

Opublikowano

nie chce mi się rozpisywać.

ściągnąłeś zły plik, on służy do edycji. Pobierz prawidłowy (nie chce mi sie szukać linku - jest na forum) i pamiętaj UDOBota się nie instaluje.

Opublikowano

pobrałem wszystkie możliwe pliki z tematów o bocie i wszędzie wyskakuje mi błąd jak na ostatnim screenie.

Wyłącz antywira...

Opublikowano

nie mam antywira ani żadnych środków zabezpieczających

Boshe, to to nie możliwe xD

Opublikowano

Ja pierdole, żal mi was...

Może od razu ma kupić nowy komputer co?

Co jeden to głupszy tutaj.

Nie kurwa nie ściągnął złego pliku i nie musi w pizdu zmieniać systemu. Wystarczy żeby zainstalował:

1. http://download.microsoft.com/download/2/d/6/2d61c766-107b-409d-8fba-c39e61ca08e8/vcredist_x64.exe

2. http://download.microsoft.com/download/c/b/e/cbe1c611-7f2f-4bcf-921d-2df718591e1e/NETCFSetupv35.msi

Opublikowano

Ja pierdole, żal mi was...

Może od razu ma kupić nowy komputer co?

Co jeden to głupszy tutaj.

Nie kurwa nie ściągnął złego pliku i nie musi w pizdu zmieniać systemu. Wystarczy żeby zainstalował:

1. http://download.microsoft.com/download/2/d/6/2d61c766-107b-409d-8fba-c39e61ca08e8/vcredist_x64.exe

2. http://download.microsoft.com/download/c/b/e/cbe1c611-7f2f-4bcf-921d-2df718591e1e/NETCFSetupv35.msi

Ja pierdole, kurwa. Normalny folder z UDOBotem nie zawiera innych folderów typu 'Debug', który jest potrzebny do kompilacji w C++. Więc się nie rzucaj ja nie instalowałem tego badziewia powyżej i mi działa ! :huh:

Opublikowano

ten sam, czyli jaki? 'aplikacja została źle zainicjowana' >??

NETframeworki i te śmieszne creditsy jakieś po instalowane mam wszystkie programy które są potrzebne do obsługi bota.

i to wyskakuje; (zainstalowane wszystko to co powinno się zgadzać !)

post-74226-0-04417300-1293801163_thumb.jpg

Opublikowano

szymon1215 - to że nie znasz na to odpowiedzi nie znaczy że ktos inny ma się za to nie zabierać, i nie denerwuj mnie takimi tekstami i zobacz ułomniaku jeden od kiedy mam tu konto, a to że nie mam w nicku jakiegoś pedalskiego miśka i że nie uzupełniam informacji o sobie to znaczy że nie mam tyle czasu na siedzenie na kompie co ty bo zapewne jesteś dzieciakiem i podnieca Cię że awansowałeś na pijawke II więc zastanów się na drugi raz zanim coś napiszesz

Opublikowano

szymon1215 - to że nie znasz na to odpowiedzi nie znaczy że ktos inny ma się za to nie zabierać, i nie denerwuj mnie takimi tekstami i zobacz ułomniaku jeden od kiedy mam tu konto, a to że nie mam w nicku jakiegoś pedalskiego miśka i że nie uzupełniam informacji o sobie to znaczy że nie mam tyle czasu na siedzenie na kompie co ty bo zapewne jesteś dzieciakiem i podnieca Cię że awansowałeś na pijawke II więc zastanów się na drugi raz zanim coś napiszesz

Przeczytaj to co ci błąd wywalił i może zrozumiesz...

Opublikowano

K@mel a Ty czytaj posty to tez może zrozumiesz;) napisałem wyraźnie że bład który wyskakuje mówi z enie obsługuje danego NETframeworka a mam najnowszego więc go musi obsługiwać więc w czym tkwi problem?>?

Nowicjusz
Opublikowano

Ja mam taki problem: po odpaleniu bota wyswietla mi sie informacja "failed to get main.swf MD5 hash code File. Terminating Bot..."

Co z tym moge zrobic ?

pozdrawiam,

OSX.

Nie ma lekko, na "-" trzeba sobie zasłużyć....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...