Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Opłacało Się...

piotrek3179

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dokupie z 100kk na tą postać.

tak jak pisał up 100kk nie wystarczy, minimum 500+ do 100kk to sobie możesz tarcze na 61 +9 kupić ;P

będziesz miał teraz sporo wydatku na tą postać...

Opublikowano

NIE, NIE OPŁACAŁO SIĘ! Skille chujowe, języki nie rozwinięte, przywołanie konia tylko 40% i bez eq, bo w sumie tym co jest to nic nie zrobisz. Za te 60zł kupił byś yangi na chińskiej stronie i zrobiłbyś wypasioną postać od zera. Zrobiłeś błąd.

i jak ktoś piszę, że opłacało się to niech się pierdolnie, w wakacje (2-3 tygodnie) wybociłem mentala 70lvl i daggera 68lvl. Obie za 50zł posły i aż się dziwiłem, że ktoś kupił (skille były słabe, bez eq i biolog to były ks.klątw/zęby orka)

Opublikowano

No niewiem jak na arce z cenami ale na s21 żeby pożądny itemek kupić trzeba dać około 1kkk żeby eq kozackie wykrecić trzeba wydać 3kkk+. A co do boga to nakupic za 100kk +7 pare i do dt kilkoma kontami

Opublikowano

Moim zdaniem opłacało się ja sam kiedyś slabe konto 65 lvl opylilem za 90 zl a nic tam nie bylo praktycznie i skille slabsze od tych co tam pisze,

Yangi z allegro i masz eq i ksiegi kupuj to nadrobisz skille i pro xD

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...