Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Opłacało Się...

piotrek3179

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niby sie oplacalo ale nieraz widzialem no fakt troche wiecej niz ten woj kosztowaly ale mialy lepsze eq.. na to samo by wyszlo bo jak chcial bys miec Pro EQ to musisz kupic kase z allegro a takto wole dolozyc i kupic lepsze konto 

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano

OGARNIJCIE SIĘ!

MU CHODZIŁO O LVL A NIE O EQ !

Więc ! Opłacało się ja sam chce sprzedać 2x 71Lv ale jakoś

Niemoge sie do tego zabrać !!

JEŻELI POMOGE DAJ + TO NIE GRYZIE

50Post - Mission Completed

100Post - Mission Completed

150Post - Mission Unterminated

Opublikowano

Nie opłacało się. Zwalone skille, eq, i cała reszta...

Na razie nic tu nie ma. Więc proszę was o zrobienie Sygny

Opublikowano

@Zeki

możesz mi kurwa powiedzieć w czym sa skile zwalone ??

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

Ja oceniam tą inwestycję 50:50 ;p

Eq z dupy, ale jak Yangi tanie to nie musisz się przejmować.

Lvl jedynie w miarę:)

Opublikowano

Oplacalo się wystarczy ze dokupisz cos yang nie za duzo na boga +9 nimfe jakas do pvp ebo+9 itp to masz pro postac:)Jeszce skille polepszysz.

Opublikowano

pro postac? haha nie rozsmieszaj :P zeby mial pro postac to chlopak by musial wydac sporo yang na eq +9 oraz bardzo bardzo duzo sm na bonowanie eq oraz zwojowanie skilli co za tym idzie znowu sporo yang na ku i kamyki duchowe jakby doszedl do G. wiec yyy jedynie to lvl postac ma ale wojem to wiadomo ze bardzo ciezko to sie nie expi. popatrzcie na to :DKLIK

archerem sobie wyexp taki lvl madralo :P aukcje juz dalem od 349 zl i na pewno taniej nie dam tej postaci :>

Opublikowano

@Zeki

możesz mi kurwa powiedzieć w czym sa skile zwalone ??

bo sa na na m1-m4 sam na dropku miałem po m7 na 35lvl ale teraz mam new na surce 68dobija juz g kolega 66i juz aura na g2 wiec bez komentarza skille eq do dupy a i jeszcze co do tych skilli to lepszy bulid ze 3stonne ostatnie a szarża przed 3stonnym bo jak walisz 3stonnym to jak ktos ma abs to ten abs zadziala x3 bo x3 walisz wiec sie raczej nie oplacało

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Eq to nie jest eq . skile 3 na m1 pewnie 4 m2 tez porażka, nie wiadomo jak z biologiem . Jeśli chodzi o lvl jest ale jak tym do pvp startowac ,zarabiać to ja niewiem . Taki pusty kontener można powiedzieć .

jak masz jak zarobić, za co kupić yang to można spróbować ale.... Najbardziej mnie ruszają te skile .

Opłaca sie może kupić ale grać już nie .

Opublikowano

Tak opłacało się :)

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...