Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie mam 25 lvl sura Wp oraz 500kk i teraz moje pytanie czy na 30 lvl zmienic na BM czy pozostac przy WP? Postac bedzie prowadzona na ExpBocie (Em2)

Opublikowano

Zależy od Ciebie, czy chcesz być koksem w PvP czy być moze chcesz być kosiarka do PvM. Masz prosty wybór BM do PvP a Wp do expa.

Ja bym Ci radził wybrać WP, Ku droższe ale na 70 + lvl chyba już na EM 2 nie będziesz jechał więc przyda sie postac którą się miło expi.

Jak pomogłem walnij [-]

2i7oima.png

Sygna by me.

Opublikowano

To samo co up

Wp lepszy i wcale nie taki zły do pvp :)

Osobiście polecam WP

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Tak jak UP zależy od ciebie jeśli zależy ci na szybkim expie wybierz WP a jeśli masz czas i chcesz być PR0 K0KSEM graj BM.Tylko BM to cięzko będzie szło expienie ale jak EM2 to masz czas

Pozdrawiam

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

e nie tylko BM kox w PVP ... widzialem i to duzo surek Wp koxilo i to bardzo duzo. Tylko trzeba umiec poprowadzic postac.

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano

A da rade wbic tym BM'em 70 lvl w 30 dni grajac po 10h dzienie na EM2? Bo i tak na 70 robie pauze

z pierscionkiem expa eq +7-9 da rade spokojnie ;) ale mozesz bana zlapac w miedzyczasie :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...