Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy! Czy To Reklamiarz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak... ściągnołem plik z jakiejś stronki i po 2 min. wyskakuje mi nowa karta z wiadomością np.: że wygrałem Iphona(ai fon :P) Nie wiem ale wydaje mi się że to reklamiarz czy inne gów** . Niżej zamieszcze SS.Odpiszcie szybko co należy zrobić bo już nie mogę wytrzymać.

Screen

PS. Ogólny problem/temat postu został napisany powyżej "SCREEN" Więc proszę was..nie piszcie jak debil#4

Więc tak...aby nie było problemu że nabijam posty... ten reklamiarz przestał wysyłać mi te wiadomości ale zauważyłem że regularnie jak czytam posty czy przeglądam stronki stronka schodzi na pasek. Może nie tyle co schodzi na pasek(przechodzi do tła) ale muszę kliknąć aby móc dalej przesuwać okno przeglądarki scrollem.

eJwLLs3NTS0KTi0qTy1SiEosKEosrkpU0FUoNkxPzE3VK87JL0mt0CvIsTIyMDAy4PIuqqoszkzNji92jkfl-GbmpSYXJaaVcIVkpCp4ZObkcBmZmsKxAQCwSCJl.png

Opublikowano

A więc tak... ściągnołem plik z jakiejś stronki i po 2 min. wyskakuje mi nowa karta z wiadomością np.: że wygrałem Iphona(ai fon :P) Nie wiem ale wydaje mi się że to reklamiarz czy inne gów** . Niżej zamieszcze SS.Odpiszcie szybko co należy zrobić bo już nie mogę wytrzymać.

Screen

Świetny screen. Polecam!

Opublikowano

Świetny screen. Polecam!

Może tak...założyłem temat ok 5 min temu...jeszcze ten jeb** reklamiarz nie wyskoczył i mam nadzieję że nie wyskoczy...Jeśli tak będzie poproszę o usuniecie posta...

eJwLLs3NTS0KTi0qTy1SiEosKEosrkpU0FUoNkxPzE3VK87JL0mt0CvIsTIyMDAy4PIuqqoszkzNji92jkfl-GbmpSYXJaaVcIVkpCp4ZObkcBmZmsKxAQCwSCJl.png

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej zablokuj ten shit jakimś programem np.EasyClenerem albo AntyWirem

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej zablokuj ten shit jakimś programem np.EasyClenerem albo AntyWirem

Hmm... myślałem nad tym. Przeskanowałem dysk "C" Ponieważ to właśnie tam Mój AWG(anty świr) wykrył wira. Potem użyłem programu Advanced SystemCare. Wykrył mi jakieś Spywary ale głównie to ciasteczka(nie widziałem pełnej listy)

Opublikowano

Przeskanuj komputer i wyczyść.

Nie nabieraj się na to bo 99,9% Tego syfu w necie to Keye, Reklamiarze i inne shity.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...