Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Dl] New! 1 Hit Killer + Dmg Hack Mało Kicka I 0 Laga!

Cupidyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw zainstaluj kamera czy co tam chcesz a dopie po zainstalowaniu wrzucasz te pliki ;P

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy te dmg dziala na imetin po aktualizacji plikow z 2011r??? bo próbowalem jzu wszystkiego i nic nie trybi;/ za dzialajace dmg milin plusików :)pzdr

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam Pytanie jak mam obejście do mt2 pl i działa mi obejście to bedzie działać dmg????

2011-2015,tylko MPC!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dałoby rade zeby na Yitian2 to działało ? Bo kiedy chce kogos wywalic to zamiast kiknac kogos wywala mnie ^ ^

Niestety nie da rady.Yitian jest na plikach 2010/2011 zapewne a 1hitkiler dziala tylko na 2009 i starsze.

8859818044db9a4eb52529.png

Daj -,to nic nie kosztuje a jak motywuje

Opublikowano

małe pytanie czy na launch też to działa czy tylko na spol bo nie wiem ? na spol nie moge sprawdzidź bo za duży lvl zeby na mniejsze moby i nie ma atlandydy a na launch cos mi sie pobiera jakby odnowa te pliki PC ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie tutaj jest napisane gdzie wrzucić te 2 pliki ? do którego folderu !?!?!

Wrzuć to do folderu pack.

Opublikowano

Cupidyn, mam jedno pytanie. Czy ty wkoncu odpowiesz na pytanie dlaczego po kilku walnienciach wylogowywuje mi sie postac? Gram na Yitianie mam 54 poziom i mnie to wkurza. Jezeli nie dziala na yitianie to powiedz na jakich dziala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...