Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła Przetrwania

ch00y

Lubisz Szkołę Przetrwania?  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Lubisz Szko?? Przetrwania?

• Tak
      61
    • Nie
      2
    • Nie za bardzo
      1
    • Nie ogl?dam
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wszystko lubię prawie na discovery ale jest ten program za bardzo ustawiony ... Mówi że musi poszukać żarła i za 3 sekundy ma jedzenie ... Bardziej wiarygodne jest Człowiek który przetrwa wszystko ... On jest tam sam na prawdę a Bear ma za sobą kamerzystów z żarciem ....

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

oglądam i fajne , wszystko lubie na discovery.

lubie jak Bear Grylls wcina robaczki ; D

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Grylls już legendą jest na komixxach przez ten program ^^ a tak serio to po obejrzeniu wszystkich odcinków na prawdę myślę, że mógłbym przetrwać te parę dni dłużej :P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

ja się na tym wychowałem!Oczywiście że oglądam!

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

po obejrzeniu wszystkich odcinków na prawdę myślę, że mógłbym przetrwać te parę dni dłużej :P

a ja nie :>

zawsze tu bede, czy tego chcecie czy nie hahaha ;)

Opublikowano

Może udawane,

ale niektórych "stworzeń" co on je to bym

nie spróbował

: D

logos45.png

KONIECZE przygodę Z MPCforum.pl

Ale jak zależy Ci żebym to ja wykonał dla Ciebie sygne to pisz na PW (pocztę będę sprawdzał 1 raz dziennie)

Opublikowano

Bear wymiata :P nie wiem czy ktoś z was oglądał ten nowy "Dwa oblicza Survivalu" , też będzie dobre :)

Najlepsze są te odcinki w , których pokazują jego wpadki ;D jak zlatuje z urwiska itd :P

oficjalnelogo.png

Opublikowano

to wymiata , a najlepsze jest to że bo tygodniu byćia na surviwalu

zawsze ma białe zęby ... hehhe ;]

jak on się tam wspina albo co , to moim zdaniem ciężej ma ten kamerzysta .. xD

a od 6 mają lecieć nowe odcinki ..

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

to wymiata , a najlepsze jest to że bo tygodniu byćia na surviwalu zawsze ma białe zęby ... hehhe ;] jak on się tam wspina albo co , to moim zdaniem ciężej ma ten kamerzysta .. xDa od 6 mają lecieć nowe odcinki ..

Lol ? a jakie ma mieć zęby po tygodniu survivalu 0_o .. NIEBIESKIE xD ?

oficjalnelogo.png

Opublikowano

a no lubię...

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...