Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Bot Ft

jack777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem bota FT ale nie wiem czu tu wzucac bo ludzie pozniej sapia po co dajesz itp. zastanowie sie i jutro moze wrzuce . ZA DARMO A NIE ZA 10 ZL CZY ZA SMM !!!!!!!!!!!!! JESTEM PORZADNY :0

Opublikowano

Przydałby się mi taki botek, bo ostatnio dużo PA mam do wytreningowania, a czasu mało ;)

Będziemy wdzięczni za upload;)

Opublikowano

Przydałby się mi taki botek, bo ostatnio dużo PA mam do wytreningowania, a czasu mało ;)

Będziemy wdzięczni za upload;)

Macie telefony komórkowe? Macie na nich 5zł? Tyle wystarczy by zakupić bota do FT który spisuje się rewelacyjnie :-)

Jeszcze do niedawna działał bot napisany w javascript, ale odkąd wprowadzili fabrykę przestał działać a autor zaprzestał rozwijania projektu (bot był darmowy i najlepszy jaki istniał:))

Gdzieś na skraju lasu rośnie moja wyobraźnia

Opublikowano

Temat raczej niema sensu, jeśli autor chcę kontynuować temat to pw poproszę. Zamykam.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...