Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Fellowship[Pl][Hamachi]

globasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ Każdy kto chce grać na moim serwerze ( zapraszam do tego ) , na hamachi w nicku powinien znaleźć się prefix [GRAM] , aby nie zaśmiecać sieci !

Opublikowano

a więc tak serwer fajnie wszystko spox ALE są oponki obok oazy [GA]Tsunami siedzi tam i się patrzy nie jaki Swierszcz rozwalił sam oponkę ja z innymi graczami biłam 2 i prawie oponka padła a ten Swierszcz oczywiście sksuł pod jej koniec i nas bił ja piszę do ga bo obok stał/ła żeby coś zrobiła a tu ma takie wytłumaczenie "to jest gra w pvp" ta na pewno poprostu z tego wynika że po prostu za przeproszeniem nie chciało jej się dupy ruszyć i miała to gdzieś w ogóle fajny serwer ale zawsze jest jakieś ale i to mam do zarzutu ze team trochę nie ogarnia

pozdrawiam i proszę was żebyście zmienili trochę nastawienie do tego serwera

Opublikowano

nie wiem czy śmiać się czy płakać... po co pytasz gdzie się gra jak jest napisane? wystarczy wejść sobie w "dodatkowo o serwerze". Do tego serwer do expa przy takim sprzęcie to porażka...

Opublikowano

@ UP

Zaraz będzie filmik na YT i ludzie będą mogli się wypowiedzieć na ten temat .

@Edit ---- Rejczels thanks za ' --- ' ...

@UP

Poczekaj chwile ..

PRoszę

@Edit 2

Zrób swój serwer włącz wszystko jak należy , pobierz frapsa i włącz ' nagrywanie ' zobacyzmy czy na początku Ci się nie przytnie . Tylko tutaj ładnie widać, że masz coś bo zabijałaś ją stojąc daleko od niej , i Ci jeszcze ranga na -- zeszla.

@Edit 3

Boshe , człowieku aż tak zrytej grafy to ja nie mam .. i skończ lepiej tą gadkę ..

' pisane z telefonu '

@edit 4

Uzależniona od kompa ? wyjdź na dwór .

Co do godzin otwarcia . BRAK NETA u mnie , awaria jakaś . w najbliższym czasie powinno być już . Rejczels , nie musisz grać . Ja grafikę mam dobrą .. . i skończ swoje gadki .

I czytam wszysto ..

@Edit 5 NVIDIA GeForce 9500 GT ... Aż tak zrytej to nie mam , że aż by mi się tak zacinało oO. pomyśl co piszesz ...

Dziękuję wam nupki za ' --- ' nawet nie wiem za co ..

@Down

Myślę , że jutro albo pojutrze będzie serwer ON

@Edit 6

Powiem Ci rejczels jedno jesteś nieźle ' zjebana ' .... ahahaha , ku*wa . Dziwne , że przez cały czas widziałbym jak stoisz w miejscu i ją bijesz .. i się nie wykręcaj . POZDRO . Nie musisz grać jeśli Ci nie pasuje ..

Wielkie dzięki za ' -- '

Jak widać zbieram ' ++ ' ale kłania wam się umiejętność czytania . Masz coś do powiedzenia ? To to powiedz a nie minusujesz ludzi . !

Przeczytaj ' Edit 4 ' u mnie ... czemu serwer off.

Pozdro ..-,-

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jako,że stary twórca generatora reklam Vazixable zmienił treść tekstu w nim i prezentacje zrobione w generatorze od niego wyglądają tak jak ten , tematy zostaną wywalone do kosza.

http://www.mpcforum.pl/topic/278024-prezentacje-serwerow-hamachipilne/

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...