Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Lepsze

dangerr

VS  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze

• TMP9
      10
    • Scorpion_Dual
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

" TMP_9 -solidny i szybki, te 2 odczucia przechodzą mi do głowy kiedy słyszę słowo “TMP9″, jego wadą są dość małe obrażenia które jednak nadrabia celnością, dobra alternatywa dla K1 lub MP7A1.

Dual Scorpions – Scorpiony są bronią dobrą, o niesamowitej szybkości ( niecałe 4 sek. i pusty magazynek !) i olbrzymim odrzucie, z którym jednak każdy doświadczony gracz powinien dać sobie rade. "

Źródło : www.razorek dal cenzurke.pl

Ja osobiście polecam tmp_9 =)

P.S. Takie tematy już były mogłeś poszukać tutaj :

To jest ukryta treść, proszę

Tu temat do TMP vs Scorpy

To jest ukryta treść, proszę

//Usunąłem reklamę. Bez konsekwencji bo sądzę, że to się już nie powtórzy :)~~razor

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Też radze TMP chyba, że masz na innym slocie cos na dalekie typu k1 cz mp7.

Wtedy bierz scorpy.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

ja polecam tmp_9 a wiem co mowie bo miałem, ma praktycznie 0 recoli, prawie jak xm8 a do tego zabujcza celność jak na karabinek SMG a scorpy to nadaja sie tylko na starcia do 30m, dlatego radze ci tmp bo jest uniwersalne tylko troszke w statystykach jej dmg jest zawyżone ale dla dobrego gracza to super bron

Opublikowano

mi sie podobaja obie bronie poniewaz obiema gralem ale no scorpki sa do campienia a tmp_9 do normalnego chodzenia ja wybralem scorpionki bo mam do nich zaufanie ;D

Opublikowano

Wez TMP9 nie pożałujesz

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

a tak sie zapytam - chodzi ci o odległość poniżej 100 metrów czy powyżej, a jeśli chodzi ci o oba to bierz tmp bo to jedna z najbardziej uniwersalnych broni dla meda/energinera zaraz po K1

mowie ci bierz tmp bo nia gra sie jak na no recoli i no spreadzie a c do ankiety, kolesie wy wgle kiedys prubowaliscie zabic kogos ze scorpow z 100 metrow albo chociaz 50 (odrazu podkreslam ze mowie o metrach nie o centymetrach -.-)

Opublikowano

Ja również polecam ci TMP9.Jest to bardzo dobra broń.Nieraz wygrywałem z famasem ;) Jest to broń dobra na średnie jak i małe dystanse.

65339939328376711656.png

//nie umieszczamy gifow w sygnach

Opublikowano

Jeśli masz duże doświadzenie i graleś szybkimi brońmi typu famas to bież scorpy a jeśli nie to tmp9 yerz dobra broń one som mniej wiencej równe jedna szybsza druga celniejsza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...