Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Martial Empires - Zapraszam !

reks100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałem wam przedstawić bardzo fajną gierkę Martial Empires :)

Gra ma genialną grafikę co czyni ją jedną z najlepszych gier darmowych.

Rozbudowane questy które zachęcają do dalszej gry.

Bardzo efektowe skille dzięki którym aż chce się bić moby.

Tworzenie postaci też jest bardzo rozbudowane ... Można zmieniać kolory skóry, ubrań ... Zmieniać nawet wielkość nosa oraz wielkość brwi i wiele, wiele innych .. !

Ogólnie gra jest bardzo rozbudowana jak na grę darmową..

Macie również tutaj bardzo dobrą recenzje która opowie wam więcej o tej świetnej grze :)

Część pierwsza recenzji

Część druga recenzji

A tutaj stronę gry:

Strona gry

Tak że bardzo zapraszam do gry, gra naprawde jest świetna !

Pozdrawiam reks100

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A som do niej czity? xD Chciałbym mieć cheaty... po to żeby być bardziej pro niż są pro moi koledzy i koleżanki... z góry dzianks

Opublikowano

Widać że od gamigo bo strasznie podobne do Last Chaosa. Mam pytanko:

1. expi się zabijając moby czy za questy?

2. Czy do rozwoju skilli potrzebne są Punkty Umiejętności czy coś w ten deseń czy po prostu z lvlem dostajemy punkty?

3. Czy gra dużo polaków

4. Czy wiadomo coś o polskiej wersji tej gry? Bo już mi się ściąga :D

Opublikowano

Świetna gierka, oprawa graficzna hmmm pierwszy raz gram na takiej fajnej xD :P Skille pięknie wyglądają szkoda że mało polaków gra ;/

ps.mógłby ktoś napisać tuta, podstawy gry itd. bo ja jeszcze all nie rozkminiłem ;D

Opublikowano

Chciałem w nią kiedyś pograć , ale po włączeniu gry i po próbie zalogowania się cały czas miałem błąd podczas łączenia z serverem...Więc dałem sobie spokój.Gra na prawdę fajna.

Opublikowano

grałem :) mało fajna nie podoba mi się czemu ?

nie ma polskiej wersji

moby sa do dupy

podobne do LCH

Opublikowano

Ee tam jak się zna chociaż podstawy j. Angielskiego to niema problemu ;P jeszcze jak sobie znajdziesz Mastera i team polski na dungeony (od 20 lvla) to się zaczyna dopiero fajnie grać ;D bardzo łatwo ulepszyć eq no chyba że chce się mieć unikatowy to już trochę trudniej ;P Polecam grę spodobała mi się.

Nick: JakaKosaPL

Mało podobne do LCH chyba że z fabuły polega na wykonywaniu questów typu:

-pozbieraj takie i takie roślinki

-zabij te i te moby

-idź do tego i tego miejsca :P

Opublikowano

ściągam, mam nadzieję że się nie zawiodę. Gra wygląda obiecująco, dziwne że ją przeoczyłem, najwidoczniej słaba reklama. Grafa wygląda jak na darmowego mmorpg świetnie, nie często mmorpg podoba mi się po zobaczeniu tylko filmiku. Gdzieś o 18 powiem czy warto czy jednak nie ;D.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

UP@

Musisz mieć konto na gamigo...

Creating and managing an account:

Martial Empires: Account creation

You don't have a gamigo account yet and would like to play Martial Empires?

You can sign up right on the homepage! Just fill out the form and send in your registration.

You'll receive an e-mail from us not long afterwards that contains a confirmation link. Just follow the instructions in the e-mail. It'll only take a few short minutes and then your account will be read and you can log in. In addition to your game account, a gamigo account will also be created automatically.

You can log in at gamigo.com to purchase Ducats for our cash shop or to sign up for other gamigo games.

Adding a Martial Empires game account to your gamigo account

If you already have a gamigo account, you can just log in to the gamigo Account System and add an account for Martial Empires.

Or: Create a game account on the Martial Empires homepage using the e-mail address associated with your gamigo account. The Martial Empires account will automatically be added to your gamigo account.

Forgotten password?

You've forgotten the password for your gamigo account?

There is a button on the login page you can press to request a new password via e-mail. You'll need to enter your e-mail address. You can edit your data and change your password for Martial Empires in the gamigo Account System.

The support team can answer any other questions you might have about your account data!

Pisze Ci jak byk co masz zrobić...

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Super .... Miałem zrobić temat o tej grze, wszystko tut rejestracja, wstęp, wrażenia, może jakiś filmik, żeby zachęcić do gry, a nie mam kiedy, ten tut jest przestarzały i mało zachęcający. W wolnej chwili zrobię nowy temat.

Opublikowano

Tak musze miec konto na gamigo.

Ale jest mały problem.

Nie moge znalezc tej strony.

POdaj linka jak mozesz. ( z góry dziękuję)

Opublikowano

Przepraszam tutaj na górze zle sie wyraziłem.

Mianowicie chodzi o to ze nie moge wejsc na stroone gamigo.com|

Wyskakuje obrazek ze strona jest niedostepna.

Opublikowano

Mam jeszcze 1 ( głupie ) pytanko.

Bo nie mozna jeszcza zalozyc konta a chciałbym naciesyc sie ta gra wiec z tad takie pytanie:

Czy ma ktos jakies nie potrzebne konto ?

Chętnie bym sie nim zaopiekował :]

Opublikowano

UP@

W regulaminie masz napisane, ze nie prosimy o konta ;) A po za tym wątpie aby Ci ktoś dał za darmo w chwili gdy stronka off ;)

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Aha ok rozumiem.

A czy wiesz moze kiedy stronka bedzie ON?.

Czy nie zabardzo.

Z góry dzieki i przepraszam za te głupie pytania ale 1 raz spotykam się z takimi problemami.

Opublikowano

Witam to znowu ja.

Mam znow problem :(.

Zajerestrowalem sie na stronie gamigo.com

I musze wybrac gre czyli Martial Empires.

Wszystko ladnie,pieknie lecz jest maly problem.

NIe ma na tej liscie ME :( Co robic. WAZNE .

OK juz wszystko rozumiem . Nie pogram sobie w Martial Empires .. poniewaz nie moge dodac tej gry do gamigo.

Dlatego ze ta gra jest juz nie dostepna co mnie bardzo zasmucilo :( ....

https://pl.gamigo.com/ <--- Oto link paczcie wszystko napisane na samym dole . w dziale gier niedostepnych a w nich Martial Empires ;(.....

Czy ta gra bedzie ON ?? Prosze o odpowiedzi...

Opublikowano

Co ty gadasz ....

Tu masz stronę gry:

http://martialempires.gamigo.com/en/

Tutaj robisz konto do gry:

https://pl.gamigo.com/

(klikając zarejestruj się)

Pobierasz grę, instalujesz, włączasz patcher (launcher gry) czekasz (dosyć długo) aż gra się spatchuje i grasz .... mi gra chodzi normalnie.

Jak dalej będziesz miał problem, to napisz mi na pw ja Ci podam skype/gg i Ci pomogę zrobić konto.

I nic nie musisz dodawać wystarczy że masz konto na gamigo.

Pisze nie dostępny, potem zobaczę czy moge zrobić nowe konto, jak tak to Ci je dam.

W sumie konto zrobiłem, potem zobacze czy działa na ME, jak tak to zrobie kolejne (z innym e-mailem) i Ci je mogę dać.

Opublikowano

Prosze podaj swoje gg i mi powiesz co i jak bo mam konto na gamigo.com a grac nie moge .

Jestem całkiem zielony.

Oto moje GG 19313974

Opublikowano

Witam.I znowu problemy z ME..

grałem sobie normalnie wszystko ladnie pieknie dzialalo ,az do czasu gdy nagle mnie wylogowalo i za kazdym razem jak wpisuje passy wyskakuje mi Failed connect to server czy cos takiego.. Nie rozumiem o co chodzi . Łącze internetowe dziala sprawnie wszystko jest ok wiec w czym problem ??

Opublikowano

2UP

pomyśl zanim coś napiszesz ....

Co do poblemu 3xup już go rozwiązał ze mną na pw.

Gra ma zamkniętą rejestracje czyli za parę miesięcy najpewniej zamkną ją ;/ Gram z kolegom 2xUP (dałem mu jedno z moich kont)

Aa to od nich pewnie coś robią :D

na gg wbije później, teraz jestem na laptopie ;PP

@Down

... Lepiej już nic nie pisz :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...