Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hey0 Mod

tomekzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pilnie potrzebuje Hey0 Mod do minecrafta ALPHA żeby "Minecraft_server" miał update do wersji 0.2.8.

Mam pytanie jeżeli mam już postawiony server w minecrafcie to mogę wstawić tam Hey0 moda czy mam postawić nowy server z wgranym modem...;/>?

I jeszcze jakby ktoś napisał jak zainstalować Hey0 moda to by się przydało:)

1486327317.png
Opublikowano

Mam pytanie jeżeli mam już postawiony server w minecrafcie to mogę wstawić tam Hey0 moda czy mam postawić nowy server z wgranym modem...;/>?

Po zainstalowaniu hey() moda podmieniasz mu folder World ( masz tam zapisany wygląd mapy + eq graczy)

I jeszcze jakby ktoś napisał jak zainstalować Hey0 moda to by się przydało:)

Instalacja hey() moda jest banalnie prosta ogranicza sie do kilku kroków

Pobrania

Rozpakowania

odpaleniu pliku server_nogui

No i oczywiście drobne zmiany w pliczkach server, useres.

hey() moda do minecraft ALPHA znaleźć raczej łatwo nie będzie ;p, zawszy przy instalacji ściąga najnowsze pliki serwerowe.

Opublikowano

A jak bym zrobił tak, że ściągnął bym najnowszą wersje bety stworzył server zainstalował Hey0 moda i podmienił plik World z wersji Alpha do wersji Beta. Działało by>?

1486327317.png
Opublikowano

Jeżeli będziesz podmieniał tylko zawartość folderu World , to wszystko powiną działać bez problemu.

Co do tego hey() moda pamiętaj ze po ściągnięciu go sam ściągnie sobie najnowszą wersje minecraft server. Ważne jest też żeby odpalać all przez server_nogui a minecraft_server zostawić w spokoju.

Opublikowano

Oki. Wszystko zrobilem ściągnełem Bete(http://www.mediafire.com/?qsr2737l2jkay9c) Zainstalowałem, zrobiłem co trzeba i SERVER działa na świecie który wziąłem z wersji Alpha, zainstalowałem też pluginy.

Ale mam problem;/Chcę aby na moim serverze działały komendy /home i /sethome, wpisałem w server.properies "homelocation=homes.txt" i wiem że muszę stworzyć plik "homes.txt i tu jest problem CO JA MAM TAM WPISAĆ ABY MI TE KOMENDY DZIALALY>?>?>?>?,,,>? Pomocy

1486327317.png
Opublikowano

Plik homes.txt powinien zrobić się sam, nic tam nie wpisujesz , używając komendy /sethome serwer powinien wpisać tam położenie naszego "domku". Upewnij się czy aby na pewno odpalasz serwer przez server_nogui.

Opublikowano

to odpal przez server_noguix_64 dla systemów 64bitówych, jak nie odpalisz przez server_nogui albo przez server_noguix_64 to zapomnij o hey() modzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...