Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News] Darmowe Kody Dr.Pepper Kolejne RozpoczęCie O 22:00 :)

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj będę rozdawał kody o równej godzinie 20.00 wystawie wszystkie kody

:))

Będzie ich około 15-20

Kody poniżej :>

1284282093-U138092.png

9KARDAQAZWJD

DLARDAQRXF4E

PLARDAQZB36W

PLARDAQZB36W

DMARDAQN69QE

FMARDAQ1D6JH

LMARDAQ3V4R6

NMARDAQ9N1K4

QMARDAQGKSLH

YMARDAQ43EA1

ZNARDAQDKA0D

6NARDAQVLZRD

APARDAQ9ZVB3

HPARDAQ43AY4

JPARDAQZAJD4

MPARDAQJR1X1

YPARDAQZ3STY

3PARDAQS7XVK

7PARDAQ1DAY0

AQARDAQL4JWZ

1284282093-U138092.png

Kolejna tura dzisiaj o 22.00 !

1284282093-U138092.png

w83od2.jpg

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JA chce kodzika :P. Mi daj więcej :P :D .. Haa i jak będzie dawał kody to będzie tak jak na evenye że servery siadały :P

@down

Napisałem tak tylko , nie to nie był żart i to nie miało być śmieszne to była tylko prośba :P.. No i dobrze że wstawisz o 17:30 :D.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mąka a kim ty ku**a jesteś , że dla Ciebie ma być więcej , coraz mnie za tobą przepadam a moderatorów bądź kid ma się bardzo lubić (moje takie zdanie)

Wystawiam 15-20 kodów i kto pierwszy ten lepszy ....

PS. Tylko nie pisz mi, że to był żart...

w83od2.jpg

Opublikowano

Z doświadczenia wiem że mod nie "ma się lubić", ma robić to co do niego należy. Moderator powinien być obiektywny, nie kierować się własnym uczuciami.

Ale żeby nie było off-top. Pomysł aby rozdawać kody jest troszeczkę opóziony, na oficjalnym forum rozdano kilka tysięcy key'ów. Teraz gdy każdy może sobie załatwić peppera, bez większego wysiłku to trochę bez sensu. No nic rozdawaj póki pepper działa ;)

Miłego wieczoru !

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@@KONIEC PISANIA@@

ABY UNIKNĄĆ SPAMU ALBO TYCH KŁÓTNI KTÓRE ODBYWAJĄ SIĘ POWYŻEJ, MOŻLIWOŚĆ PISANIA POSTÓW W TYM TEMACIE BĘDZIE OTWARTA DOPIERO OD GODZINY 19:59

TEN KOMU UDA SIĘ WYGRAĆ KOD I POTEM UBRANKO NIECH WSTAWI SCREENA DLA DOWODU ;)

Opublikowano

Dzięki za kod . Niedawno rano na forum battlefielda były też rozadawane kody dr peppera ( z tej samej promocji ,wiem o tym ponieważ pisało mi ,że użyłeś już kod z tej promocji ) .

Dankan6_eune_102_1_text.png

Opublikowano

@666pit666

ale i tak można używać dalej kody z tej promocji ;)

robisz nowy e-mail wchodzisz na drpeppera wrzucasz kod, potem masz żeby się albo zalogować albo zarejestrować, rejestrujesz się (byle co tam wpisujesz) dajesz dalej i w pewnym momencie masz przycisk CLAIM NOW klikasz na niego PPM i Kopiuj adres odnośnika, wklejasz go w przeglądarce potem wybierasz grę -> ciucha -> logujesz się -> przekierowuje cię na stronkę bfh i wybierasz na jaką postać i gotowe ;)

ja mam w ten sposób już full konto wywalone tymi ciuchami ;)

Opublikowano

juz ze 3 kody stad zmarnowalem bo gdy robie nowe konta na dr pepper i biore "claim now" to mi sie dlugo strona laduje a potem jakis proxy error....

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

no to teraz tak zrobiłem i wkleilem w przegladarke... Znow sie tak dlugo laduje zobaczymy co z tego bedzie.. A nie trzeba do tego zmiennego IP?

@edit

no i znow to wyskakuje

Proxy Error

The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request GET /en_US/landing.action.

Reason: Error reading from remote server

zaloze sie ze teraz bedzie ze kod juz wykorzystany... Eh

Opublikowano

Mam problem, gdy nacisnąłem CLAIM NOW wskoczyło mi :

You Have Reached an Error: # Your login session has expired or does not exist. For your security we automatically log you out after an extended period of inactivity. Please login again. If you need assistance, please contact our Help Center.

Dankan6_eune_102_1_text.png

Opublikowano

Mi tam żaden kod nie działa :(

@down

ja już miałem te claim now i na tym gównie się ścina klikam jeszcze raz i gówno błąd

Opublikowano

ZiolkoJr dostał wszystkie kody 30 minut przed wami o takk!! użyłem wszystkie HAHAHAHA :D

@@zdanie wyżej jest żartem...

Opublikowano

e to jest lipa bo mozna tylko raz uzyc chyba ze ma sie zmienne IP... Bo ja stad 4 zmarnowalem i kolega mi 1 przez steama wyslal i zawsze to samo... Jak bralem Claim Now 502 Proxy Error.. Jak kopiowalem ten URL to samo... Pognam do sasiada i sprobuje to jutro zrobić:D Tylko musicie mi lepiej wytlumaczyc. Moge duzo ubran wrzucac i nie musze mieć konta na drpepper na ten sam e-mail co w grze? Wystarczy abym na tym koncie był zalogowany w BFH? I nie będę musiał zmieniać IP, żeby założyć nowe konto? Lajtowo robić nowe konta i wrzucac kodziki tak? Za odp. z gory dzieki. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...