Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Fajnego Serwera

ME951

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. chcialem sie was zapytac gdzie mam dac taki temat ze szukam takiego serwera gdyz nie wiem gdzie mam go napisac chyba ze moge tutaj. < prosze o niedawanie mi warna>

a jak tutaj to mam pytanie gdzie znajde serwer obojetnie mi czy hamachi czy globalny czy jaki. < byle by byl 24/7> moze ktos powiedziec ze mam duze wymagania fakt, szukam takiego serwera z fajnymi ratami exp drop yangi max 99lv zwykle eq do 99lv hwangi max nic wiecej epikow ani nic fakt 6 i 7 bon tak ale bez epikow szukam. bardzo was prosze o pomoc jaki serwer ma takie cos? tylko jesli chodzi o bronie to szukam bez epikow gdyz chcialem zagrac w miare podstawowym serwerze^^ pozdrawiam i dziekuje^^

ps. JAK TO ZLY DZIAL < PODEJRZEWAM ŻE ZLY> TO PROSZE MI PODAC GDZIE MAM NAPISAC TAKIE COS? JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM ZA ZLY DZIAL.

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Nie prosimy o serwery.

Do tego są specjalne spisy w publikacjach .

Zagraniczne

To jest ukryta treść, proszę

Polskie dedykowane

Hamachi:

Zamykam.

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...