Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób Na Nx I Pytanie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat był wystarczająco długo, aby każdy mógł go zobaczyć. Przepraszam, ale pijawkom mówię nie. Kto miał wiedzieć to wie...Temat do zamknięcia...

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

@up mylisz się.

@topic.

sposób stary, z kartami niemieckimi działał ;)

Opublikowano

Właśnie Lenart o to chodzi. Jak z niemieckimi działa to może i z naszymi, ale nie mam starej karty Sim i nie mam funduszy żeby sprawdzić... Wiem że na SM działa, ale nie wiem na jakiej zasadzie kupuje się NX przez SMS... Jak mówisz że na niemieckich działa to pewnie na naszych też... Czyli można powiedzieć że mamy sposób jak za 30zł mieć broń na perma :DD

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

yyy, zalezy od systemu zaplaty kolego ^^ i tyle ci powiem ;>

Niekiedy jest tak, ze odesla ci esa z kodem, i niekiedy tak ze dopiero zamowienie robisz jak w daopay, i watpie ze wtedy bo to dzialalo, ale skoro jest jak w 1 przykladzie, albo ze ile wyslesz esow o tym samym kodzie czyli kod jeden przypisany do twojego konta (jak w darkorbit) albo jak w metinie, to duza szansa ze twoj sposob zadziala ;>, mozna sprobowac, ale niestety teraz nie mam pieniedzy. Ale nie radze ci tak z nexonczykiem pogrywac bo moze to sie skonczyc sadem lub wiezieniem, bo o ile wiem, to podchodzi pod oszustwo NX, co sie moze rownac z kradzieza, tak samo jak w japonii, jestes tak samo karany za zwyklego hacka w grze jak za to jakbys wlamal sie do systemu banku i ukradl pare milionow, w sumie, byloby dobrze gdyby takie prawo w Polsce wprowadzili ^^ -99% hackerow ;d

Opublikowano

nie można w polsce kupować przez SMS tylko przez rozmowe

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

No Jagby Działało to by było Zaje*biście :D

Ja może po nowym roku bede miał kase to postaram się to sprawdzic, ;)

ALE NIC NIE OBIECUJE :P

@ UP

Jesteś w Błędzie Juz można !

donGURALsko_by_Daxeron.png

Opublikowano

Wiesz co ci powiem ?

Warto spróbować .

Mój kolega takim sposobem zarabiał na Smoczych monetach i to całkiem nie dawno .

Powiem tylko tyle iż taki przekręt działał mu w sieci Era

9368_gold.png

Opublikowano

Sąd i więzienie ?? Heh rozbawiłeś mnie. Oni kasę dostaną, ale Ty będziesz miał minusowe konto :D , ale próbujcie na swoją odpowiedzialność. Ja też spróbuję. Nie namierzą was skąd wysyłaliście sms-a bo kartę Sim da się namierzyć jak jest telefon włączony więc jak ją spalicie lub wyrzucicie to dupa :D , ale może być ban za to ja nie wiem dlatego pytam. Warto spróbować.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Sąd i więzienie ?? Heh rozbawiłeś mnie. Oni kasę dostaną, ale Ty będziesz miał minusowe konto :D , ale próbujcie na swoją odpowiedzialność. Ja też spróbuję. Nie namierzą was skąd wysyłaliście sms-a bo kartę Sim da się namierzyć jak jest telefon włączony więc jak ją spalicie lub wyrzucicie to dupa :D , ale może być ban za to ja nie wiem dlatego pytam. Warto spróbować.

A jakim cudem cię rozbawiłem ?

Jakoś on nakradł tak tego że cholera i policja ani nic nie zapukało w jego drzwi ...

a zarobił na tym zajebiście wiele gdyż sprzedawał konta z tymi monetami .

Więc ja nie wiem co tu jest śmiesznego .

9368_gold.png

Opublikowano

A jakim cudem cię rozbawiłem ?

Jakoś on nakradł tak tego że cholera i policja ani nic nie zapukało w jego drzwi ...

a zarobił na tym zajebiście wiele gdyż sprzedawał konta z tymi monetami .

Więc ja nie wiem co tu jest śmiesznego .

Nie o Ciebie mi chodzi :D Migen napisał że grozi za to więzienia lub sąd, ale to nie prawda bo oni kasę dostaną :D Ty będziesz miał - konto i tyle... Do poprawki Ty nie gradniesz :D Poprostu kupujesz monety na tzw. kredyt :D a za to można powiedzieć płaci dostawca sieci czyli np. era

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Nie o Ciebie mi chodzi :D Migen napisał że grozi za to więzienia lub sąd, ale to nie prawda bo oni kasę dostaną :D Ty będziesz miał - konto i tyle... Do poprawki Ty nie gradniesz :D Poprostu kupujesz monety na tzw. kredyt :D a za to można powiedzieć płaci dostawca sieci czyli np. era

Aha:D

No tak to jest prawda .

Oni mają za to kasę więc policja ci za wiele nie zrobi .

Chyba za masz zarejestrowany telefon i Era się upomni iż ubywa im pieniędzy i proszą o ich interwencję

: ]

9368_gold.png

Opublikowano

Zauważ,że nie na każdej karcie możesz miec na -.. Tylko na te z abnonamentem. Więc nie rozumiem tego wgl.

Problemy z prawem możesz miec, (wyłudzanie, oszustwa). Wystarczy,że ktoś to wykryje. Lepiej zrobic wszystko normalnie, w dodatku szkoda karty.

Opublikowano

hah żeby to było możliwe to by było zaje...

Tak se myślę ile osób z chin i okolic maja nx i nie wierzę że oni je kupili, musi byc jakis sposób

minusy.png

Opublikowano

Karta z abonamentem ?? LOL, teraz dorzuciłeś do pieca. Na abonamencie zawsze będziesz miał na - bo liczy Ci od podstawowej stawki abonamentu. Na karcie możesz mieć - stan konto. Prosty przykład nie masz funduszy, a wchodzisz na neta, albo nie ma zasięgu i wyślesz sms-a to pobierze Ci kasę, ale ładując konto najpierw odejmie Ci - walutę.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Karta z abonamentem ?? LOL, teraz dorzuciłeś do pieca. Na abonamencie zawsze będziesz miał na - bo liczy Ci od podstawowej stawki abonamentu. Na karcie możesz mieć - stan konto. Prosty przykład nie masz funduszy, a wchodzisz na neta, albo nie ma zasięgu i wyślesz sms-a to pobierze Ci kasę, ale ładując konto najpierw odejmie Ci - walutę.

Nie zawsze, bo np ja mam nieogarniczone, a potem przychodzi rachunek -.-.

Zgodnie z prośbą zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...