Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie Peta

szeszekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam pytanie jak najlepiej expic peta na eternia games lastchaos poniewaz pet dostaje expa za zabitego moba to jakie moby trzeba bic bo na 9 lvlu mojej postaci za zabicie moba z biala nazwa pet dostaje 1 pkt. i nie wiem a nie chce mi sie po jednym pkt expic peta. prosze o pomoc.

Klasa:suraWp

Królestwo: Jinno 4Ever

lvl:wkrotce bedzie high

serwer: jakis musze znalesc :/

Nick:DeskusDrug

sygna02.png

Opublikowano

He he

to sie robi tak ściągasz miecze podchodzisz do jakiegoś moba który jest na tyle słaby że uda ci się go zabic bez broni (gołymi rękoma)

i bijesz

drugi sposób to troche później jak wbijesz ok 20 lv i będziesz farmił w procku wtedy można nieźle peta expić :) :)

Opublikowano

He he

to sie robi tak ściągasz miecze podchodzisz do jakiegoś moba który jest na tyle słaby że uda ci się go zabic bez broni (gołymi rękoma)

i bijesz

drugi sposób to troche później jak wbijesz ok 20 lv i będziesz farmił w procku wtedy można nieźle peta expić :) :)

Ona gra na eterni to jest raz..... dwa to napisał, że jego pet dostaje expa za zabitego moba... ludzi już naprawdę maja coś z oczyma...

Top@ tam niestety te sposoby co UP wymienił nie działają, jedynym dobrym sposobem jest expić peta kiedy ty expisz i nie bic moby z lvl mniejszym od twojego.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...