Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] W Co Dodać Zaczarowany Przedmiot

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. W co doda? bonus?

• maska kolcza +9
    • koziki +9
    • zbroja na 34lv +9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Uzbierałem sobie te 90 SM przez sponsoray i super rewards i chcę wykupić " zaczarowany przedmiot". Mam pytanie gdzie dodać ten bonus? Gram ninja dagger 35Lv: maska kolcza +9, koziki +9 sr25, um -8, zbroja na 34 +9 +1000 pz. Doradźcie proszę gdzie dodać ten bonus? Jakby co to serwer Feniks...

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Ja bym Ci proponował Zbrojkę. Zawsze to +500 hp , +1500 albo +2000 daje więcej niż jakiś bon 3% na krytyka czy 5% na magię na 34lvl

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

tylko się nie pomyl bo napisałeś "zaczarowany przedmiot", a z tego co wiem to on zmienia bony. żeby dodać bon trzeba kupić "wzmocnienie przedmiotu"

@topic

ja bym dodał do kozików bo może wejść bon przydatny w expieniu np, szansa na kryta albo przeszywke (ale to ja bym tak zrobił, ty jeszcze przemyśl)

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano

Oczywiście, że kolcza. Będzie to najlepszy wybór. Kolczej bedziesz raczej dłużej używał niż tych kozików lub zbrojki.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...