Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Serwerami

Hugo692

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm możliwe, że masz słabego neta i masz lagi lub (widzę, że masz 7 ) sam instalowałeś ? czy już był w "zestawie" ?

bo możliwe, że zainstalowałeś 7 np. 64bit a Twój komputer nie spełnia wymagań i może to spowalniać pracę wszystkiego co się dzieje na komputerze...

Jeśli sam instalowałeś to polecam Ci ten program Windows 7 Upgrade Advisor, aby sprawdzić czy Twój komputer spełnia wymagania :

Tutaj link do download:

To jest ukryta treść, proszę

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Sprawdziłem spełnia wszystkie wymagania a co do neta jest trochę słaby ale na starym komputerze nigdy nie budził zastrzeżeń

Opublikowano

Jeśli ktoś jest obeznany to tutaj są szczegóły problemu

http://img801.imageshack.us/i/wsad2.png/

Aphangb1 pierwsza moja myśl co to ku*** jest o.O odrazu postanowiłem się zapytać wujka google lecz to co tam piszą jak naprawić ten problem to dla mnie czarna magia jakby ktoś potrafił mi wytłumaczyć jak to naprawić to nie będe mu żałował + lub - jak woli ;)

Opublikowano

o0 własnie od 1 godziny mam ten sam problem... jak cos to wylonczylem wszystkie aplikacje

chyba dlatego ze jutro czwartek a zawsze w nocy z srody na czwartek jest czyszczenie serwerow

Old and retired gamer WarRock.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...