Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Sygnatura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo to moja 1 sygne moge komuś zrobić ale trzeba podać jaki chce się mieć lvl jaka głowa jaka postać i nick jaki aa i jaką broń

wrsygnalj5.png

Elo założylem swoje forum o tematyce Warrock są tam cheatsy, poradniki. bugi Link dam wam na priva bo nie chce dostać bana za reklamowanie forum

Opublikowano

W paincie dobrych sygnatur raczej nie zrobisz ;o sam nie wiem.. nawet nie zle to wygląda ale jak chcesz cuś robić to bierz się za gimpa, ps.

8be0538d9bc2660d.jpg
Opublikowano

o lol nie widziałem sry zmienie :D a w gimpie trudno :D

Elo założylem swoje forum o tematyce Warrock są tam cheatsy, poradniki. bugi Link dam wam na priva bo nie chce dostać bana za reklamowanie forum

Opublikowano

Ku*** jeśli byłbym adminem na mpc to bym banował ludzi którzy wyskakują z taki mi super wyje***** sygnaturkami rodem z painta...Nie nudzi wam się spamowanie?Były setki tematów gdzie podawalismy strony z tutkami do gimpa,ps ale nie wy kur*@ wolicie super mega uber painta...Szlak mnie strzela już od tego.

@Down:

Gimp animation pack narazie mu niepotrzebny o ile sciągnoł.I tak w gimpie jest wiele opcji do wyboru a gap doda ich jeszcze troche więc się pogubi.

Opublikowano

nie lubie gimpa a ty azerf nie płacz -.-

tutaj poprawione :D

wrsygnalj5qt8.png

Opublikowano

No to PS a jak też nie lubisz to jesteś ciotą.Nie płaczę lecz ubolewam nam bezmuzgami jak ty,albo beztalenciami idącymi na łatwizne.

Opublikowano

nie wiem czemu się przezywasz ^^

Opublikowano
Ku*** jeśli byłbym adminem na mpc to bym banował ludzi którzy wyskakują z taki mi super wyje***** sygnaturkami rodem z painta...Nie nudzi wam się spamowanie?Były setki tematów gdzie podawalismy strony z tutkami do gimpa,ps ale nie wy kur*@ wolicie super mega uber painta...Szlak mnie strzela już od tego.
x2 :)
Opublikowano

@Up

Gradient w paincie ^^ rox.

@Topic

W sumie to tylko szare tło + rendery i ramka...

2/10

3minuty w paincie.

Ps. Sssssssie

368216.png

Opublikowano
@Up

Gradient w paincie ^^ rox.

@Topic

W sumie to tylko szare tło + rendery i ramka...

2/10

3minuty w paincie.

Ps. Sssssssie

boze bierzesz lupe 8x i zmieniasz z palety kolorow dajesz na 1x i masz troche zajmuje ale jest

sygnakopia.png

Tak i Nie na drodze xD (animacja) zobacz ;]

Bębnyyy!!! (animacja) zobacz ;]

Opublikowano

0/10...

wklejenie obrazków w PAINCIE to 30 sekund roboty

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Święta racja :|

nie lubie gimpa a ty azerf nie płacz -.-
ahh paint rox..

moge komuś zrobić ale trzeba podać jaki chce się mieć lvl jaka głowa jaka postać i nick jaki aa i jaką broń

muahaha^^ w paincie to każdemu sygne zrobisz^^

Topic

Odwalona pracka.. 30 sec roboty i się cieszysz..

[V]10

[V]50

[V]100

[V]150

[V]200

[X]400 postów

[X]1000 postów

[X]2000 postów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...