Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paysafecard 20Zł [5€] Za Darmo!

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Maciek
Opublikowano

no nic ale 80 euro dostałem

... i jeszcze im mało! Ja się nie dziwię, że tak szybko zeszło jak coponiektórzy po +100Euro zgarneli!

Opublikowano

Qrva ja jakbym miał 5 euro to bym oszalał z radości, zrobiłbym sobie przelew na cagefight i byłbym koksem, a wam 80 euro mało... ehh... Ten temat widziałem od samego początku jednak nie mam konta na paysafecard i nic nie mogłem zrobic.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

nic nie zeszło przez nas. Oni nie rozdali wszystkich bo mielie problemy. Myślę, że 3000/15000 dostało te koty z winy tej chu. Firmy.

Opublikowano

Koks a ty jeszcze płaczesz niby masz 300 euro i ci mało? żal mi cię chłopie ja bym się z 1 kodu cieszył

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

nie mało alo mogło byc wiecej ;) ale nie chodzi o mnie tylko o 12000 osób które polubiła tę strone i nie dostało kodu bo firma miała problemy. Zapewniali, że wszyscy dostana kod a dostało ile 3000 osób ? Oszukali jednym słowę, żeby zrobić reklamę.

Opublikowano

raczej nie oszukali to nie ich wina że 10 tysiecy osób się rzuciło to sierozdupczyło

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Jeśli ktoś wykorzystał jakiś kod i zostało mu z pół euro na nim to prosiłbym o wysłanie mi go na PW, z góry dzięki.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

raczej nie oszukali to nie ich wina że 10 tysiecy osób się rzuciło to sierozdupczyło

No dobra to po co obiecuja, że wszystkie 15000 osób dostanie ?

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Qrva ja jakbym miał 5 euro to bym oszalał z radości, zrobiłbym sobie przelew na cagefight i byłbym koksem, a wam 80 euro mało... ehh... Ten temat widziałem od samego początku jednak nie mam konta na paysafecard i nic nie mogłem zrobic.

Qrwa, ja też bym się zarąbiście cieszył, a 10 euro to już by mi starczyło w 100%...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...