Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kicka mnie cały czas

diablo660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze pomóżcie mi nie wiem o co chodzi , obojetnie gdzie jestem w metin2 PL to i tak co 10-20 sec mnie loga tu nie chodzi o internet bo kiedys nie mialem zadnej lagi ani nic .

Chinol dziala bez problemu nie kicka nie ma lagow a polski serv nie wiem moze cos z filderem wy sie na tym znacie pomozcie :)

BEDZIE DUZO PLUSOW ZA POMOC !!! I 5,5,5

Opublikowano

@TOpic Powinieneś opisać na jakim cliencie grazz. Czy jest to obejście z waithackiem czy może czysty metek. Z takim danymi nie jestem ci wstanie nic poradzić.

Opublikowano

Ja gram na DMG od Neono i mnie nie kicka, jak grasz na kmr modzie to go odinstaluj i Cie nie będzie kickało :P

+ to forma podziękowania za pomoc.

Opublikowano

Możesz spróbować również z nowy hackshieldem

http://hotfile.com/dl/84483658/a688a21/hshield4.rar.html

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=66e913c1670666b35422450956df9713fb0b65db2dcaa4ff1a09c08434fad36c-1293613479

65994253024037513199.png

za duża sygna

Opublikowano

Tak jak mówiłem... Zainstaluj jeszcze raz metka... Żeby był czysty... Bez żadnych plików typu Kamerdmod dmg hack itd :)

Liczę na + :)

Opublikowano

Mam calego Czystego metka zpatchowanego i nie wiem co sie dzieje najpierw sie wlacza ta muzyczka co zawsze a potem ta swiateczna i za chwile loga :(

Opublikowano

To pewnie dlatego, że ch2 jest zbugowany . Spróbuj na innych ch; 1, 3,4

wszystkie ch sa juz odbugowsane .

@topic

sproboj przeinstalowac metina lub zmien wersje np : 2008 , lub odpalaj przez obejscie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...