Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Na Wrota

czoper997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowym użytkownikiem ;)

Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś bot który robi wrota nawet 24h ?

Ibot 2.65 nie jestem pewny co do tego bota bo trzeba pasy wbijać ;( jest jakiś inny ?

Pozdrawiam.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Witam jestem nowym użytkownikiem ;)

Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś bot który robi wrota nawet 24h ?

Ibot 2.65 nie jestem pewny co do tego bota bo trzeba pasy wbijać ;( jest jakiś inny ?

Pozdrawiam.

Nie bój się... Są jeszcze KBot (to samo, ale tańsze licencje), i ADBot... All płatne, prowadzą na rynku botów do gatesów :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ok zainstalowawszy IBot 2.67 chce zrobić wrota jak tego dokonać ?

Odpalasz, wpisujesz login, hasło, i przechodzisz na x-1 twoje po czym klikasz na Alfę/Betę/Gammę i zostawiasz bota. W zakładce galaxygates ustawiasz PO jakiej fali ma wyskoczyć, np. żebyś mogl zmienic mu konfy...

Opublikowano

Skopiowałem to z innego forum ale może ktoś przetłumaczy :P

ale radze wykorzystywać tylko na "wolne" alieny, nie wyrabia na np.małych kryśkach czy sibelonitach nie mówiąc o protkach...

Jak chcecie zmieńcie hosta...

http://chomikuj.pl/memek_1984/boty/GG_Bot+-+1.3.5.1,410064885.rar

http://chomikuj.pl/memek_1984/boty/accounts,410064884.rar

First: this is just a testversion and so it contains bugs! All this I do in my free-time and so you should be thankful and by the way: I also have an real-life so it can take some time to correct bugs!

The Bot:

It's only an bot for the galaxy gates! it does nothing else!

Up to now you shouldn't use the bot for the kristallines or the sibelonites because there is an error on wich I still work!

How to use:

* download the archiv "accounts" and "GG_Bot - x.x.x.x" and unpack it to the same folder!

* open the accounts folder and edit the .cfg file with an editor like notepad or someone else...

it should look like this:

[Account]

uname=your darkorbit username

pw=your password

Server=the servercode (int1 for example)

CollectBoxes=1 (does not matter)

Pausen=1 (does not matter)

[Fliehen]

AlarmLimit=1 (does not matter)

EnemyIsNearby=1 (does not matter)

* save your settings and open the .exe file!

* select your account and press "starten"

* klick on the gate and enjoy!

If you have an error while doing an wave, select the tab: "einstellungen" and press the "error-log erstellen" button. Now upload the .txt file to this thread to show me the log! (so i can correct bugs!)

Features:

- if you want you can start the bot in every wave and gate also if you start the wave manually

Up to now the bot does not change the munition or use rockets! If you want to do this: insert the auto-cpu!

Release-Notes:

- Version 1.3.5.0/1:

* Small changes in the code!

- Version 1.3.0.0:

* all waves should work better now!

* the problems in the kristallines and sibelonites are correctet and there shouldn't be much problems but there can be!

* this version works more quicklie then the others

* many small bugs are corrected!

* also there is an change in the lizens system because of that there is an small "lagg" by the login on the spacemap!

- Version 1.2.0.0:

* Jump in to the next wave or leave the gate works fine now!

* this version should work more efficient!

* correctet many small bugs!

- Version 1.1.0.0:

* corrected a bug where the bot uses wrong coords!

Enjoy!

By the way: pressing the thanks button under this post shouldn't be to hard

Wszystkie boty za free !!!

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Skopiowałem to z innego forum ale może ktoś przetłumaczy :P

ale radze wykorzystywać tylko na "wolne" alieny, nie wyrabia na np.małych kryśkach czy sibelonitach nie mówiąc o protkach...

Jak chcecie zmieńcie hosta...

To dość stary niemiecki bocik, a wolne alieny to ja robie sobie sam :)

Opublikowano

Teraz jest problem zrobił mi Alfę dałem go na Bete i taka opcja ubił małe kryśki sibelonity i na Krystalonach padł ;d

P.S jest jakaś wersja Cracked?

P.S2 chce go puścić na Gamie jakie zalecacie konfigurację ?

Mam full elite 31 osłon za 10 tyś uri wszystkie napędy wszystkie lasery

Opublikowano

ibot powinien ci zrobic jak zdazysz w tych 24h z kbotem nie ryzykuj,albo go pilnuj... bo ma tendencje do padania z byle powodu (szczegolnie ta wersja 24h)

To dość stary niemiecki bocik, a wolne alieny to ja robie sobie sam :)

Lepsze to niż nic...bo jak mam bić siby w gammie to plakac mi sie chce ;)

P.S. Ciekawe kiedy udo bedzie do GG :rolleyes:

P.S. A może ktoś by sie wzią za tego co wrzuciłem i troche go podrasował o ile to możliwe ?? Ucieło by to zyski dla złodzieji którzy każą płacić majątek za bocika na wrotka... <_<

Opublikowano

P.S. A może ktoś by sie wzią za tego co wrzuciłem i troche go podrasował o ile to możliwe ?? Ucieło by to zyski dla złodzieji którzy każą płacić majątek za bocika na wrotka... <_<

Jak cie zara w ryło szczele to bedziesz miał 'złodzieji' analfabeto jebany.

Zrób coś sam a nie tylko siedzisz i dziadujesz na tym forum!

Takich tu nie trzeba!

WON mi stąd gnoju zapluty.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

orientuje się ktoś, czy udobot będzie robił wrota? ktoś się tym zajął ?

Nie wiadomo nic o modyfikacjach kodu UDOBota poza regionalizacją xD

Opublikowano

no tak jaki ty szlachetny sprzedajac cracka do bota ... co,boisz sie o zyski kmiotku zaflukany...

Wikipedia-

Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.

... jak sie dowiem w jaki sposob crackujesz 2.67 to sie nie martw " zrobie coś" i udostepnie to za free :D

Nadejdzie taki czas że bedzie UBObot GG :D ZA FREE !!!

Gość Pan Maciek
Opublikowano

no tak jaki ty szlachetny sprzedajac cracka do bota ... co,boisz sie o zyski kmiotku zaflukany...

Wikipedia-

... jak sie dowiem w jaki sposob crackujesz 2.67 to sie nie martw " zrobie coś" i udostepnie to za free :D

Prędzej inny bot darmowy do GG wyjdzie...

Gość Pan Maciek
Opublikowano

IBot i KBot tera żądzą ale kiepsko bo mało osób kupuje, a większośc na cracki czeka :)

Opublikowano

Wikipedia-

Myślisz, że wkleiłeś cytat co to jest forum z wikipedii i już jesteś pro i każdy cię lubi? buahahahaha

Nigdy się nie dowiesz jak crackuje IBota 2.68, bo nawet jak ktoś kto kupił go tu wklei to i tak będzie to skompilowany skrypt XML i gówno zobaczysz gnoju zapluty.

PS. Wątpię żeby nadszedł czas kiedy UDOBot będzie robił wrota za free... no ale jak ty siedzisz tylko tutaj i pasożytujesz to nie dziwie się, że nie wiesz, że oficjalny twórca bota skończył nad nim pracę...

Pasożyt – organizm cudzożywny, który wykorzystuje stale lub okresowo organizm żywiciela jako źródło pożywienia i środowisko życia.

Pasożytnictwo to oddziaływanie antagonistyczne między organizmami, które przynosi korzyść jedynie pasożytowi; żywicielowi, zwanemu czasem gospodarzem, związek ten przynosi wyłącznie szkody (straty substancji odżywczych, destrukcja tkanek, zatrucie produktami przemiany materii pasożyta itp.). Pasożyt może doprowadzić organizm żywiciela do wyniszczenia, a nawet śmierci.

Opublikowano

IBot i KBot tera żądzą ale kiepsko bo mało osób kupuje, a większośc na cracki czeka :)

Ibot 70Euro... chyba ze od K@mela :D (o ile dziala nie sprawdzałem)

Kbot za 10Euro ale wywala sie na wrotach,ostatnio Beta mi pekla i juz go nigdy nie zalacze na wrotka

Przeszukując neta w poszukiwaniu craka do powyzszych botów trafilem na takie cuś

Mój odnośnik

Pobierz 1) Powyższy plik i rozpakuj:

2) W folderze "custom" edytować plik "IBot_2.53_Crack.

Kod:

FakeID = 12345678

FakeID musi być co 24 h zmieniony.

USERID = SESSION ID

3) Wykonywanie Kostyl.exe "

4) Uruchom "WP663f.exe"

5) uruchom GG KBot 4,63 i zaloguj się jak zwykle.

Troche dziwne ze w instrukcji raz napisane 2.53 a raz 2.63 ale w folderze znajduje sie Kbot 2.63

Niestety nie udało mi sie odpalić go jeszcze ale może komuś sie uda :)

Opublikowano

Ibot 70Euro... chyba ze od K@mela :D (o ile dziala nie sprawdzałem)

Kbot za 10Euro ale wywala sie na wrotach,ostatnio Beta mi pekla i juz go nigdy nie zalacze na wrotka

Przeszukując neta w poszukiwaniu craka do powyzszych botów trafilem na takie cuś

Mój odnośnik

Troche dziwne ze w instrukcji raz napisane 2.53 a raz 2.63 ale w folderze znajduje sie Kbot 2.63

Niestety nie udało mi sie odpalić go jeszcze ale może komuś sie uda :)

Nie udało ci się i nikomu się nie uda...

Opublikowano

Jak cie zara w ryło szczele to bedziesz miał 'złodzieji' analfabeto jebany.

Takich tu nie trzeba!

WON mi stąd gnoju zapluty.

Kamel nawzajem nobie i złodzieju kont

sygna.jpg

Opublikowano

Kamel nawzajem nobie i złodzieju kont

sasek skąd wiesz że kradnie konta? o qrva to chyba nie tylko tobie zajebał xD

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Od dobrze poinformowanej osoby wiem ze nie ma szans na zcrackowanie ibota i kbota ...jest za dobrze zabezpieczony ,jest za bardzo skomplikowany i co chwila nowa wersja wychodzi wiec twoj crack mi troche smierdzi K@mel ... a poza tym jestem przeciw zarabianiu na crackach bo one powstaja po to aby walczyc ze zlodziejskimi cenami za oryginalne oprogramowanie...z kolei chyba wszyscy by chcieli aby darkorbit bylo gra za free,ale skoro nie jest to trzeba jakos nadrabiac braki w uri przez brak kasy...niektórzy w ta gre pakuja po pare tysi na miesiac i dziekij temu maja bosterki x2,skóry jakie sie wymarza, makaronu po uszy... rakietek ile wejdzie...empeki,atomy,oslony high-tech,skaylab...sa nie do ubicia i zadne boty nie pomoga bo nie da rady nadrobic tej kasy co wkladaja...jestem na 100%pewien ze maja tez ibota gg z licencja unlimited,kerkave i inne cuda ktorych nie znam nawet... ale kazda

nowinka,typu nowy udobot, z kieszeni BP zabiera kase...kiedys gora raz na miesiac bylo mhh teraz jest co weekend ze 2x w tyg.hh co tydzien na przemian bosterki na powazanie albo na PD no i przy każdej z tych okazji elitarne ammo.... a wszystko to po to aby dla BP eski slac albo przelewy....

I dlatego jestem przeciw placeniu za Kboty,Iboty a tym bardziej za cracki za nie !!!

Kerkava to juz nie bocenie to czitowanie, i jest za kase dlatego tez ciesze sie ze Maggot666 dopracowal RSB Shootera,fajnie jak by miał jeszce podobne funkce jak kerkava,ale swieta juz byly i kolejne za rok :/

Do pełni szczescia brakuje tylko bocika na wrotka za free :D Ktoś na forum napisal ze ponoc UDko powstaje na GG ale zanim wejdzie i bedzie udostepnione to trzeba sie cieszyc tym co mamy...

Nie wysyłajcie esów nie kupujcie bocików,crackow do nich...troche cierpliwości i wszystko bedzie za free :D

P.S. A w nowym roku życze wam braku bana :D

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Od dobrze poinformowanej osoby wiem ze nie ma szans na zcrackowanie ibota i kbota ...jest za dobrze zabezpieczony ,jest za bardzo skomplikowany i co chwila nowa wersja wychodzi wiec twoj crack mi troche smierdzi K@mel ... a poza tym jestem przeciw zarabianiu na crackach bo one powstaja po to aby walczyc ze zlodziejskimi cenami za oryginalne oprogramowanie...z kolei chyba wszyscy by chcieli aby darkorbit bylo gra za free,ale skoro nie jest to trzeba jakos nadrabiac braki w uri przez brak kasy...niektórzy w ta gre pakuja po pare tysi na miesiac i dziekij temu maja bosterki x2,skóry jakie sie wymarza, makaronu po uszy... rakietek ile wejdzie...empeki,atomy,oslony high-tech,skaylab...sa nie do ubicia i zadne boty nie pomoga bo nie da rady nadrobic tej kasy co wkladaja...jestem na 100%pewien ze maja tez ibota gg z licencja unlimited,kerkave i inne cuda ktorych nie znam nawet... ale kazda

nowinka,typu nowy udobot, z kieszeni BP zabiera kase...kiedys gora raz na miesiac bylo mhh teraz jest co weekend ze 2x w tyg.hh co tydzien na przemian bosterki na powazanie albo na PD no i przy każdej z tych okazji elitarne ammo.... a wszystko to po to aby dla BP eski slac albo przelewy....

I dlatego jestem przeciw placeniu za Kboty,Iboty a tym bardziej za cracki za nie !!!

Kerkava to juz nie bocenie to czitowanie, i jest za kase dlatego tez ciesze sie ze Maggot666 dopracowal RSB Shootera,fajnie jak by miał jeszce podobne funkce jak kerkava,ale swieta juz byly i kolejne za rok :/

Do pełni szczescia brakuje tylko bocika na wrotka za free :D Ktoś na forum napisal ze ponoc UDko powstaje na GG ale zanim wejdzie i bedzie udostepnione to trzeba sie cieszyc tym co mamy...

Nie wysyłajcie esów nie kupujcie bocików,crackow do nich...troche cierpliwości i wszystko bedzie za free :D

P.S. A w nowym roku życze wam braku bana :D

Już kilka osób potwierdziło działanie cracka.

Crack walczy po części z cenami IBota (z GG ~100zł), a tu za 10 razy mniej macie :)

Widać IBot nie był na tyle dobrze skompilowany by go nie zcrackować ;)

UDOBot GG oficjalny nie powstanie bo TVirus zakończył prace nad nim :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...