Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat Master v.2.0 - Płatny Cheat

lodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiesz co ja ci powiem ze pisaleś ci którzy kupili juz cma to all versje nastepne beda darmowe . to jest wyludzanie pieniedzy zal !
Imo zalosne , byla umowa ze ci co kupuli bota maja dostep do upgrade , a tutaj gowno i od nowa kase trzepac chcesz -.- imo unfair i jak wczesniej myslalem ze troche chcesz se zarobic to teraz mysle ze zdzierasz i oszukujesz.Czuje sie oszukany i w ogole -.- . Dziekuje za uwage. Z powazaniem www.zal-lodi-zdziera.ru

W żadnym wypadku nie jest to wyłudzanie pieniędzy. Nowy Cheat Master to jedynie oferta dla garstki osób, którym najbardziej zależy na działającym autokillu. Napisanie nowej wersji pochłonęło dużą ilość pracy, dlatego nie jest ona darmowa.

A jeśli chodzi o poprzednią publikację Cheat Mastera:

Wszelkie aktualizację w wersji 1.0 są darmowe.
Wszystkie updaty z pod numerka 1.x (1.0, 1.1, 1.2) były darmowe. Wersja 1.x nadal działa i ma swoje zastosowanie w grze.

Pozdrawiam

userbar1aa8vy.png

www.mpcforum.pl - MultiPlayer Cheats Forum, czyli najlepsze polskie forum o czitach do gier online.

Opublikowano

hehe jeżeli chce ktoś zamulić 100zł i chce szybko nabić lvl to polecam! ja mam CM'a 1.0 chyba ;P ale już nie gram w mu online :/

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

Juz widze jak za 2 tygodnie blokna ak , po 2 miechach lodi wymysli CM 3.0 i teraz 200 zll bo dlugo pracowal -.-

Az niemoge sie doczekac mozliwosci wysmianai Dexjuko jak bedzie mogl kupowac nowego CM ^^

@down wtedy w ogole mielismy sie nie doczekac nowego AK a tutaj prosze jest ! oj taki maly szczegol z podwojna cena , nikt tutaj nie chce kasy sobie na tym zarobic , wcale nie.

@edit haha po dluzszej rozmowie z lodi"m wykruszyl sie i argumetnow zabraklo xD Juz mam do niego nie pisac bo widocznie nie wie co odpisac.

cytat z topicu o starym cm ze starego forum :

"Kupując cheata otrzymasz dostęp do działu MuOnline Private, w którym znajdziesz:

- Najnowszą wersję Cheat Master"

Opublikowano

Ale wy dziwni ludzie jestescie, To jest AK SKILL nie jest to dawny ak no skill.. Jak tego blokną to szybko nie ujrzymy nowego AK!!

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano

Nie rozumiecie, ze stary nadal dziala, ale bez autokilla? Global zmienil wersje na Season2(duzy przeskok) i konieczne bylo napisanie nowego autokilla. Program bedzie dzialal dopóty dopóki wersja nie zmieni się na Season3. A to szybko nie nastapi zwazajac ze jeszcze nawet mukorea jej nie ma... Nie "placzta" tylko "kupujta".

Opublikowano

Ty powinnienes dziekowac ze w ogole mogles kupic starego Cma za 50zl! I nikt Ci nie kaze kupowac wersji 2.0!! Wiec wyperdalaj z tego forum!

Btw. Nie dostalem za free.. Musialem zaplacic 250zl, bo to z mojej winy lodi zrobil CM ak skill

Programing Info:

Opublikowano

Witam wszystkich

Tak myslalem ze beda wlasnie takie jazdy z CM

po pierwsze jest to nowy engine oparty na starym panelu wiec mozna powiedziec ze jest to nowy cheat

wiekszosc ludzi przyzwyczajila sie ze hacki sa free itp a potem placza ze im konta pookradali hehe

CM ma jedna zalete napisal to Polak i dodam jeszcze ze jest to jedyny autokill na swiecie pod globala ktory dziala

jesli myslicie ze takie zeczy robi sie pare dni to jestescie w bledzie

niema nigdzie opisow skladni pakietow a juz tym bardziej pakietow c3 nie wspominajac o algorytmach do rozkodowywania ich .

Pamietam jak to sie wszystko zaczynalo i rozkmiic to wszystko nie bylo wcale prosta sprawa noce i dnie testow rozwalania zabespieczen MU na dodatek w codzie napisanym przez idiotow doklejanym latanym niewiadomo ile razy jednym slowem masakra

to co jest na necie jest to starych versji mu opisac i rozkminic specyfikacje protokolu MU nie jest wcale takie proste i chocby tylko za to cena jest odpowiednia

Wiekszosc co tutaj placze ze czuja sie oszukani poprostu chyba za malo pomyslala ...

Powodzenia Lodi

Opublikowano

Przestańcie dawać takie dziecinne komentarze!

Temat ten jest do reklamy CM, a nie komentarzy o tych którzy kupili CM'a.

Co do tego że dexjuko zapłacił dużo więcej to się w 100% zgadzam

Opublikowano

Tak zaplacilem 250zl

StoneColdSteveAustin Ty jestes wedlug mnie dzieckiem! I jak juz powiedzialem wypad z forum!

Programing Info:

Opublikowano

lodi mam 2 pytania:

1: czy hack jest zablokowany na cc w 100% ?

2: czy hack jest zablokowany w obetnosci gracza 100% ?

Opublikowano

Nie masz zainstalowanego Loopbacka

Programing Info:

Opublikowano
zal stary cm 1.2 jak odpalam mu przez lauch mu to nie ma connect itp a jak normalnie odpalam to dziala mu :/ co jest przyczyna?

Jeśli nie masz zainstalowanego loopbacka, to wystarczy, że po odpaleniu cheata wybierzesz opcję umieszczoną z prawej strony, a mianowicie -> Install Loppback.

Następnie ustawiasz ścieżkę do main'a i odpalasz. Tadam, działa. ;-)

Osobiście się zastanawiam nad kupnem CM 2.0, ale tymczasowo nie mam gotówki ani blessów nawet.

Chyba, że ktoś mi przysponsoruje, będę wdzięczny. ;]

Opublikowano

lodi a czy moglbys wstawic zeby postac automatycznie brala bufa z elfa jak sie on skonczy , to w poczatkowej fazie gry moze byc bardzo przydatne?

Opublikowano

nie można

Programing Info:

Opublikowano
a mozna za free pobrac versje pierwszą? v 1.0?:]

Pobrać to se ją możesz tylko nie będzie ci działać bez Fingerprint'a...

Opublikowano

Do osób które czują sie poszkodowane/oszukane:

*Produkt został nabyty w ustalonej formie i z licencją (obowiązek developera).

*Produkt mając w licencji "darmowy upgrade" w pełni zobowiązuje developera do tego (czyt. wydanie nowej wersji zobowiązuje do udostępnienia go).

*Developer zobowiązany jest do prowadzenia rozrachunku sprzedawanego produktu z urzędem podatkowym (jeżeli nie to jest to przestępstwo).

*Developer zobowiązany do udokumentowania legalności wszystkich posiadanych narzędzi(programistycznych, zabezpieczających kod) za pomocą licencji tychże narzędzi(jeżeli nie może udokumentować to jest przestępcą).

*Nawet jeżeli produkt może działać na szkodę firm trzecich (HACK - K2 Network & Webzen) a jest za niego pobierana opłata to jest to nadal produkt handlowy wobec którego obowiązuje prawo polskie.

*** Lodi jeżeli Ty byś mi zrobił taki numer to w ciągu roku byś zakończył swoją karierę:

* jeżeli pracujesz w firmie programistycznej to 75% szansy że masz podpisaną umowę lojalnościową z klauzulą albo o przejęciu dochodów i licencji produktów robionych "na boku" na drodze sądowej

* zwolnienie dyscyplinarne

* jeżeli posługiwałeś się narzędziami firmowymi ...

* jeżeli posługiwałeś się narzędziami wbrew licencji poszczególnych narzędzi

* jeżeli dawałeś komuś program "od tak za kasę" //i przekroczyłeś ~3200zł/rok lub pracujesz gdziekolwiek

* etc

Każdy z tutaj niezadowolonych może Cię pozwać do sądu...

Może się zebrać kilka osób i zawiadomić policję o przestępstwie (wyłudzenie), 7-9 osób by złożyć wspólne zawiadomienie i przekroczyć 300zł ...

A znaleźć Cię to nie problem... ;]

Opublikowano

Ja tylko dodam co nastepuje

Usługa udostępniania czita jest wykonywana okazjonalnie i jako taka, zgodnie z art. 2. ustawy z dn. 2 lipca 2004r. o swobodzie działalności gospodarczej, nie musi być zarejestrowana.

Osobom oraz firmom, które potrzebują potwierdzenia zapłaty za usługę, lodi może wykonać ją na podstawie umowy zlecenia bądź umowy o dzieło.

http://ks.sejm.gov.pl/proc4/ustawy/2118_u.htm

Nie rozumiem skąd to bicie piany, jasne jest to, że za wykonaną usługę można się domagać dowodów. Z tego co mi wiadomo, to lodi do kompilacji używał darmowych kompilatorów, jakich? Nie musi nikogo o tym informować. Nie chcę punktować Twoich słów, bo są tylko bełkotem prawnym. A pomówienie o popełnieniu przestępstwa też jest ustawowo karalne.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...