Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam pytanie gdy patrze na niektóre serwery tam na przykład pisze Arena51 ranking o co tu chodzi z tą areną czy ktoś może mi powiedzieć a i jak wejść na arene??

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.

Opublikowano

Areny to pojedynki graczy na osobnych terenach jak by to tak najprosciej powiedziec. Moze byc 2v2,3v3 i 5v5, żeby zacząć grać na arenach musisz mieć oczywiście swój team i jakieś osoby w nim.

Za wygrane pojedynki na arenie dostaje się Arena Rating i to on jest właśnie pokazany przy nazwach teamów w tym "Arena 51 Rating"

Opublikowano

Areny to pojedynki graczy na osobnych terenach jak by to tak najprosciej powiedziec. Moze byc 2v2,3v3 i 5v5, żeby zacząć grać na arenach musisz mieć oczywiście swój team i jakieś osoby w nim.

Za wygrane pojedynki na arenie dostaje się Arena Rating i to on jest właśnie pokazany przy nazwach teamów w tym "Arena 51 Rating"

Dzięki a jeszcze mam jedno pytanie dotyczące huntera robię misje mam wziąść hunterem jakiegoś ptaka więc tak w ekwipunku mam jakiś przedmiot używam go na zwierzaku i po chwili jak skończy się pasek brania zwierzaka to nic on stoi w miejscu a komendy jego są zablokowane co zrobić??

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.