Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2 Dlaczego Tak Drogo Eq Itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio coś mnie natchnęło żeby pograc Na metku PL ( miałem długą przerwę z globalem 1,5 roku) myślałem nad kupnem yang na allegro żeby kupić pro eq w grze a tym czasem patrze na market z każdego serva i co widzę ? drogo w chooy za 100kk co bym kupił na allegro w grze kupie jakieś lipne eq :( i teraz się zastawiam czy może coś wprowadzili ze kasa lepiej leci z mobów albo coś ze eq takie drogie.

Opublikowano

nie . przykro mi ale yangi z allegro to spodowały ;] . ale powiem ci ze jak kupisz to 100kk to polecam ci zrobic dropa na m2 . i zabijac metiny ;) mozna dobrze zarobic dziennie nawet 100kk ;)) zarób sobie na sm i kup sobie podwojny dropek ;] ;)

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Niestety sam jakies 5 miechow temu chciałem znów na PL zagrać jak zobaczyłem te chore ceny w milionach to sobie odpuściłem. Kolega wyżej słusznie prawi... to wszystko wina tych od yangów z Allegro.

Metin2.pl dawniej byl fajna gra z fajnymi ludzmi. Teraz to zgraja maniakow co sie jaraja topką i super eq :/. Mało kto normalnie pogada .

Także obecnie jedynie na privach warto pograć bo polski global odpada...

Pozdrawiam.

truth_in_love-1.jpg
Opublikowano

Up- masz racje jak patrzyłem na monastyr to kamień duchowy po 90kk lol? kupie 100kk za 13zl na allegro i wydam na kamień i on jeszcze nie wejdzie xD wiec pozdro chyba odpuszczę sobie z PL

Opublikowano

noo niestety kasy dropi tyle samo czyli nic :P

A itemki no cóż są warte tyle i też zależy od serwerka xD

Opublikowano

noo niestety kasy dropi tyle samo czyli nic :P

A itemki no cóż są warte tyle i też zależy od serwerka xD

na każdym z serwerów teraz ceny są podobne nie to co kiedyś (1,5roku temu) każdy z serverow miał swoje ceny były serwery na których było drogo i były tez takie na których było tanio dla porównania grałem kiedyś na onyksie pamiętam jak kopiłem lwią tarcze nno bodajże za 25kk a teraz żeby taką dostać to 3x tyle trzeba wydać

Opublikowano

Taaa...

Ale trzeba tez zauwazyc jak latwo mozna zarobic.

Np. dropiac kd woja+4 na monku mamy 100kk...

Dropiac kd sury+4 mamy 25kk...

Ceny sa takie jak wczesnsiej, nawet powiem ze teraz sie latwiej gra

Prosze policze troche :

FMS+9 sr 35 kd+4 2 lata temu - 100kk

FMS+9 sr 35 kd+4 teraz 400kk

KD woja+4 2 lata temu 3kk

teraz 100kk

wystarczy 4 kd woja+4 zeby kupic sobie taka zabawke.

Natomiast wczesniej trzeba bylo dropnac kolo 33...

Teraz gra sie latwiej, chociaz z chwili na chwile robi sie nam priv...

Po m1 lataja nuby w stalach+9 i trytonach...

ludzie bije po 20k skillem..

Ale i tak jest fajnie

OMG.TECZA!

Opublikowano

no jak 1kkk chodzi po 45zl to teraz kazdy moze nakupic sobie po 1000kkkk i miec cale eq w bonach i full+9

13032777318975834031.gif

Opublikowano

no jak 1kkk chodzi po 45zl to teraz kazdy moze nakupic sobie po 1000kkkk i miec cale eq w bonach i full+9

eq +9 owszem ale nie z bonami bo glupie buty z bonem 2k chodzą po 400kk

Opublikowano

Duzy popyt mała podaż, dla nierozumiejacych.

Jest bardzo duze zapotrzepowanie na Kamienie Duchowe, itemki, ku, kd etc. a ze jest tego bardzo mało to są drogie.

Moim zdaniem nie ma róznicy, przedtem było tak że 1 aura to były 4 ku czarowane ostrza, teraz jest tak samo bo i cena aury wzrosla i cena ostrza.

Tak samo, przedtem 1kk to było bardzo duzo a teraz 100kk to jedynie jakieś ebony porzadne ? :)

KOCHAM MINECRAFTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...