Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szakalmt2 [No-hamachi]

.Szakal.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ściągne clienta i wrzuce wam spol bo to ździerstwo żeby na no hamachi tzreba bylo clienta jeszcze na serverz z limitali...a szakalmt2 za 2 tyg padnie

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

szakal a powiedz mi czemu niepodasz spolszczenia ;] ?

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

to wezcie moze chociaz upnijcie jakiegos patcha do kija ....! nie bede tego clijenta sciagał ..

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Dasz rade wzucic spol na Speedshare bede wdzieczny i dam +;D

Jesli jestes N3O Daj -

Jesli nie postaw +

METIN2.US Sura 54lv+ Jinno-FreeKingdoom KillBmKa

Opublikowano

Prosze bardzo spol.

http://www.speedyshare.com/files/25942210/SzakalMT2_by_Mako.rar

Skanik:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b0a75d287972e58bcba20611e6e8cbf83479882fd9cba56fba832e81390f60a2-1293568970

weedv.png
Opublikowano

Za niedługo i tak będą ludzie cisneli na one hit:D

Jak na razie nie mam za bardzo czasu by w tym momencie grać bo jestem na 5 min:D potem moge pograć

@Edit

mapki na 100lv i moby.. ehh nq

@UP

11 wirów.. nie radze pobierać bo spol ma normalnie 7/8

graphic.png

Opublikowano

Za spol można wyrwać bana? Bo jak gram na cliencie w red lesie nie wywala do puplitu z błędem "????" ;/ Musze na spol grać

Nie ma bana za brak clienta. Jednak nie miej pretensji jeśli nie widzisz jakiś itemów, broni, zbroi czy nowej mapy z mobami.

Zapraszam na Team Speak 3

IP: 212.7.196.8

Port: 9987

Kanał: 91

Hasło: szakalmt2

Jeżeli macie problem z grą lub pytanie do mnie zapraszam na podkanał "Problemy Techniczne" hasło: szakalmt2

Jeżeli chcecie kupić coś z IitemShopu to zapraszam na podkanał "ItemShop" hasło: is

30hsu51.jpg
Opublikowano

Szakal, szakal, szakal...

Grałem jak jeszcze był hamachi =)

No cóż, czekałem i stało się, w końcu jesteś, wróciłeś.

Gratuluję postawienia serwera, jeśli konta są stare to zaraz pójdę zaku*wić shinsoo i chunjo ^^

Edit:

Łech, od początku ...

Wiesz, mogłeś chociaż usunąć raina i "mm" >.>

Opublikowano

GandiTHC

Polecam szakala w 100%, kiedyś jak był na hamaku, był to 2 serwer prywatny na którym grałem ...

I jak wyżej, polecam na 100% !!! Bardzo fajnie się grało, mimo wielu bugów, na prawdę było zajebiście =D

Ode mnie też Mega +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...