Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] 61Lvl Ninja Dagger - Co Dalej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Drodzy użytkownicy, mam do was pytanie:

Jak sobie urozmaicić grę ? Tzn. Chcialbym na 61 lvl, osiągnąć wszystko co przyda mi się do wbicia 99lvl (Polimorfia etc. ) Czyli chce mieć wszystko co przewiduje gra.

Zamieszczam ss mojej ninji.

beztytuuotr.jpg

beztytuu1si.jpg

Jakby co, to nie gram na hackach.

@edit.

Chciałbym również o poradę, jakie będzie najlepsze eq na 61 lvl (do expa)

Opublikowano

Kup Itemki 1,5k , 2k hp

Ja na 36 mam branze i buty 1,5 k hp

Choć tanie nie są

I skile u nInji na P to łatwo się robi

Co innego woj

95986687546687315738.png

ZBIERAM -

Opublikowano

Jak masz takie eq to masz pewnie kase...Kup itemki 2k pz : ) Moze wsadz do funkcjii bony na pz albo % do pz ; ) Proponuje juz kupic smocze +7/8/9 na 65 lvl ^ ^ a do tego lvl expic w v2 . . . Sprzedac fms i kupic kozy do expa to wbijesz 65:)W ebo tez by sie bony przydaly:)

Opublikowano

Kochani, tu mi nie chodzi o eq (o to też ^^).

Wymiencie mi:

Zrób Polimorfie na M za pomocą książki Księga Polimorfi, na P zrób za pomoca (no właśnie, za pomocą czego? )

Tak samo te cale Sun Zi itd.

Thx za Up odp +/- lecą

@Down

DMG nie działa... (na skille)

Opublikowano

jedna prosta sprawa wbij sobie chmurke na m9+ i lecisz v2 i spot na chmurke i od grzyba expa oczyscie na dmg hacku a exp tylko wybnowac i jestes pro a jak bez hackow zrob poli i lecisz expic

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

Zrób poli na P, póki teraz jeszcze nie masz duzego lvla, zaław więcej itemów na hp.

Możesz już zbierać na simki lub skrzydla +9 teraz już takie drogie nie są bo dropia w grocie a i tak only malze potrzeba na +7/8/9

Zbieraj też na stalke jakąs z KD +4 później bedizesz bodziować.

Oczywiscie skile czytaj codziennie, a teraz możesz zarabiać na królowie pajaków - 1 marmurek - 4 skrzynki - 4x xx kasy = i już coś wpada a chyba az takie tanie nie są.

Możesz też sobie zrobić dropka do m2 zalezy po ile u Ciebie chodza ku dla woja bo to najwiekszy zarobek.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Ale z wbiciem lvl nie będzie problemów. Chodzi o to, ze teraz nie mam czasu (jakis czas od 2 do 4 miesiecy) i bede wchodzil na metka raz na dzien i to na jedna godzine. Potem lvl bez problemu wbije.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...