Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Istnieje Taki "Cuś"

Hakerek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje jakiś cheat / skrytp który umożliwia widzienie ile kto postawił na Handlu :)

Skrypt kamieniarza mi nie działa :/

Proszę o szybką pomoc -Forumowicz-

Opublikowano

Powiem tak istnieje coś takiego że jak postawisz w odpowiedni sposób na handlu i nie przebijesz gościa to ci zabiera tylko 500 kredytów

Opublikowano

Forumowiczku drogi, gdzieś Ty zabłądził oO Wracaj na swoje legalne forum o DO..

NIE MA i NIE BĘDZIE takiego cheatu/skryptu, ceny są zakodowane głęboko w bazie danych jak się tam włamiesz jesteś hardcorem ;)

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Bosser skoro już mówisz że coś takiego istnieje, to podziel się z nami...

Prawdopodobnie nie ma czegoś takiego co pokazuje ile dała osoba na handlu

Opublikowano

NIE MA i NIE BĘDZIE takiego cheatu/skryptu, ceny są zakodowane głęboko w bazie danych jak się tam włamiesz jesteś hardcorem ;)

Ten trick wynalazło M^G i tylko członkowie tego klanu znają.

Bosser skoro już mówisz że coś takiego istnieje, to podziel się z nami...

Prawdopodobnie nie ma czegoś takiego co pokazuje ile dała osoba na handlu

Ale ja nie mówie że pokaże ile osoba postawiła tylko JAK JEJ NIE PRZEBIJESZ TO CI ZABIERZE TYLKO 500 KREDYTÓW.

Opublikowano

A co ze skryptem kamieniarza? :D

Sposób który znam nie potrzebuje skryptu tylko odpowiednie wpisywanie cyfr do handlu. 0 programów 0 skryptów tylko cyferki

Opublikowano

To daj go...

Po co?

Aby dzieci potem miały radoche że znają sposób na handel.

Nkt z M^G tego nie udostępnił i ja też tego nie zrobie.

Opublikowano

Po co?Aby dzieci potem miały radoche że znają sposób na handel.Nkt z M^G tego nie udostępnił i ja też tego nie zrobie.

To po co tutaj w ogóle piszesz, jak nie zamierzasz pomóc?

Lofffciam mpcforum.pl!!!

Opublikowano

To po co tu piszesz? Wyjazd z tego forum zdrajco.

"zdrajco" zazdrość cię z zżera.

Do Zobaczenia w innych tematach :)

Opublikowano

Po co?

Aby dzieci potem miały radoche że znają sposób na handel.

Nkt z M^G tego nie udostępnił i ja też tego nie zrobie.

To wypierdalaj do m^g i ciesz pałę razem z nimi. Jak coś, to w tym klanie same dzieci były.

Opublikowano

To wypierdalaj do m^g i ciesz pałę razem z nimi. Jak coś, to w tym klanie same dzieci były.

Słuchaj grałes w 2008r ??

Byłes na episodexie?

Wiesz że M^G przyjmowało od 18lat ale robiło wyjątki

Opublikowano

Wypierdalaj śmieciu. Zazdrość? Jak na pewno czegoś takiego nie ma. Równie dobrze mogę powiedzieć,

oooo! mam skrypt na naciśnięcie przycisku i mam od razu Full Elite, ale wam nie podam.

Postaram się zrobić filmik

Opublikowano

Wypierdalaj śmieciu. Zazdrość? Jak na pewno czegoś takiego nie ma. Równie dobrze mogę powiedzieć,

oooo! mam skrypt na naciśnięcie przycisku i mam od razu Full Elite, ale wam nie podam.

Serio? Masz taki skrypt? xD

Lofffciam mpcforum.pl!!!

Opublikowano

Słuchaj grałes w 2008r ??

Byłes na episodexie?

Wiesz że M^G przyjmowało od 18lat ale robiło wyjątki

Większość wyjątków było, takich jak ty i reszta bandy. Po co tacy ludzie siedzą na forum, skoro tylko śledzą i czekają aż ktoś wstawi jakiegoś cracka czy bota i pobierają a gdy sami coś posiadają to nie wstawią tego ? Skoro ty nie chcesz wstawić nic to czemu inni mają Tobie coś udostępniać ? Wypierniczaj z forum i chwal się tym swoim gównem na forum DO tam napewno Cię dobrze przywitają.

Opublikowano

Ajaajaj. To przykład był...

Wiedzcie że on nie ma takiego czegoś...

Kłamstwo i tyle.

Jakim prawem tylko 500 kredytów bierze, czemu nie 100? czemu nie 200? Dziwactwo jakieś i kłamstwo.

Dokładnie... Koleś kręci jak cholera...

Lofffciam mpcforum.pl!!!

Opublikowano

Popatrzmy kiedy nowy "KidMod"xDxDxDgo zamknie za 2 czy 3 lata obstawiajcie.

YyyYYyyyyyYy może do końca świata się wyrobi :) (czyli 2 latka)

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Ja na udobocie jadę prawie od początku gry ... :) Zbanowanych kont ? Ehhh 12/23 ;) To i tak dobry wynik :P

Na DarkOrbit lubi po spamować jak mi się nudzi - coś w tym złego :P ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...