Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Siły Nad Przyrodzone"

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Yahiko

ciekawa historia, jeszcze takiej nie słyszałem :D

@Reaver

nie wszystko jest wytworem wyobraźni :mellow:

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

Ja wierze, kurwa ogarnijcie taka sytuacje:

Wracam z babka z rorat nad ranem, i kurwa do mnie jest na ulice taki wjazd pod gore i na zakrecie cos babce skoczylo na plecy, nie widzialem nic praktycznie bo ciemno jak w dupie po roratach (u nas na 5:15), i sie zaczela rzucac cala po drodze, ja probowalem jej "to" zdjac ale tam niczego nie bylo, to sie pytam o co chodzi a ona mowi "cos mam kurwa na plecach" no i chuj pomyslalem ze se jaja robi az sie przewrocila zaczela wyklinac "chuju spierdalaj szubrawcu" i zeszlo, co to bylo?

Do tej pory, zostaje to niewyjaśnione...

@Reaver

Kazanie na roratach, co ksiadz dopierdolil chyba z 25 minut to byl horror :(

jak to czytalem o malo ze smiechu sie nie polalem :D niezle :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Pasjonat
Opublikowano

@Rodimop

raczej tak , aczkolwiek nie koniecznie. Widziałeś jak ci ludzie się zawsze tam podniecają ?

@toppic

szczerze? jestem do tego neutralnie nastawiony ^^

yhghghgh

Opublikowano

Ja teraz uwiezylem w wampira energetycznego ( Dobrze ? ).

Ciagle nie mam energi aby cos robic ;] Nic mi sie niechce i nawet kot mnie wkurwia :]

Ogolnie to tak byle jak...

Moze i jest, moze i niema ;d

Opublikowano

Dla mnie to pic na wode fotomontaż ... xdd nie wierze i nigdy nie będe .

Lubie pisać i pomogac na MPC =]

forma zapłaty za pomoc ?! :

+

Opublikowano

Ja wierze w wampiry energetyczne....

To jest tak gdy np. się do kogoś uśmiechasz lub śmiejesz oddajesz mu swoja dobra energie a gdy np. o kimś myślisz ta osoba czuję się coraz gorzej i ty oddajesz mu tą zła energie...

Osobiście mam koleżankę która dużo się do mnie uśmiecha mi to humor poprawia ja o niej myślę i jest ciągle niewyspana zawsze jak jej się pytam czemu mówi ze nie mogła zasnąć więc jest w tym jakiś sens.

Moim wampirem energetycznym jest moja rodzina tak przy okazji ^^

I jeszcze w szatana wieżę... Ave Satan !!!wacko.gif

76561198090890807.png

Opublikowano

Ale cos napewno jest nienormalnego np.To ze w smierci klinicznej ludzie mowili ze widzieli tunel lub lake:)

Sama nie wiem czy ,,buk'' istnieje ale jest cos ze akurat my zyjemy na tej planecie i dominujemy:)jakies sily napewno w tym musialy dzialac nie tylko reakcja lancuchowa:)

jamniki2ab.jpg

Ale pieski:)Podobaja wam sie:)?To daj +:)

Opublikowano

A ja tam myślę , że nie ma nic z niczego. Jeśli są opowieści o duchach, wampirach itd... to coś w tym musi być nie ma bata.Osobiście nie spotkałam sie z niczym takim ale słyszałam dużo ^^ Wiec strzeżcie sie duchy są śród nas!!!

Pozdrawiam ;*

serca18.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...