Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sbot - Jest Clientless

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

No niestety nie działa na wszystkich systemach. Ale to też i + tego programu, jakby nagle wszyscy mogli go używać to mogło by być tak jak dawniej 1-2 doby wbijania na server ;D

Ale wracając do tematu moim zdaniem :::::: PROGRAM BEZPIECZNY :::::

michaeljordankopia.png

OKRUTNA PRAWDA

dominompl.gif

EU PT: lvl 100+/-

Wizz x3 War x2 Cler x1 Bard x2

stopkakopia.png

Opublikowano

nie potrzebujesz też clienta gry do CL czyli na innym kompie ściągasz to i logujesz bez clienta. Poza tym 38k a 420k ? cpu usage ? grafy nie ciągnie...

Jest potrzebny sam Silkroad, bez Silkroada po pierwsze nie odpalisz Sbota, a sam program startuje tak chodźby normalny silk z sbota odpalony tylko że gdy jest stworzone połączenie z serwerem silka killuje clienta.

Co do 2giej rzeczy z ramem i cpu nie zużywa nic sam client bo tak jakby go nawet nie ma w menadżerze zadań czyli fizycznie sam client nie istnieje, sbot sam zużywa ileś tam ramu i cpu np mi 14k ramu i 00 z procka.

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

www.botshed.net

W dziale tutorial jest zrobiony przeze mnie poradnik po polsku z którym raczej każdy powinien dać sobie radę odpalić ten dodatek, jeśli są jakieś kłopoty pisać pm do mnie tam na forum.

Cierpliwość jest cnotą.

Opublikowano

Wie ktoś czy da rade tak jak w sbocie odpalić to na 2 kompach chodzi mi że na jednym będzie 4 konta odpalowe i na drugim 4 konta odpalone przez clientlessa

Opublikowano

Czy program jest w 100% pewny? Nie zawiera dodatkowych bonusów typu keylogger? Może jest on dodatkiem od producentów sBota? Często przy relogu dostaje automatyczny clientless więc nie rozumiem dla czego jest on wyłączony ;)

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

W sbocie jest tylko możliwość schowania clienta , a to niestety dużo nie obniża pracy komputera, ja korzystałem na razie z traila i jest zawalisty , teraz planuje kupić i korzystać z tego dodatku :)

Opublikowano

Czy program jest w 100% pewny? Nie zawiera dodatkowych bonusów typu keylogger? Może jest on dodatkiem od producentów sBota? Często przy relogu dostaje automatyczny clientless więc nie rozumiem dla czego jest on wyłączony ;)

Boce na nim odkąd wyszedł publicznie czyli około 2-3 miesięcy i żaden z moich charów nie został okradziony/zbanowany.

Cierpliwość jest cnotą.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przydało by się jeszcze do niego auto logogowanie, podstawa jest. Szkoda, też, że mimo wszystko trzeba mieć silka normalnie zainstalowanego z dwóch powodów. Przy logowaniu, na chwilę włącza się client (potem jest kilowany z procesów), po drugie, po ostatnich updatach clientless'y wymagają odpalenia jednego normalnego klienta (a raczej kawałka klienta z hackshieldem)... Ogólnie zestaw sbot, sbotmod i jakieś proxy daje świetną podstawę do postawienie sobie "one man party".

Fajna jest też nowa opcja, czyli reflinki. Oto mój jakby ktoś chciał skorzystać Sbot clientless

Koleś ma ciekawe plany, clientlessa nie ma zamiaru rozwijać, jedynie aktualizować po nowych updatach, a całe swoje moce przerobowe przekłada na nowego bota. Konkurencja na rynku botów do silka wzrasta, co jest dla nas, boterów korzystnym zjawiskiem. Będzie większy wybór, a boty będą bardziej dopracowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...