Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Metin2 Wysyla Logi Po Obejsciach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem sobie zrobić fishbota zrobiłem wszystko tak jak w tym temacie http://www.mpcforum.pl/topic/254621-tutdlfishbot-by-kurek93-dziaa-po-aktualzacji-091210/ i teraz pytanie fishbot działa a w folderze hshield pliki ahnrpt oraz hslogmgr sa białe tzn nie maja ikony tylko taka biała ikona

ale chciałem innego fishbota dać bo nie chce mi ten co podał na xp działać wiec dałem inny już nie pamiętam chyba by eryl coś takiego i wyskoczyło mi okno z hs ze włączam injector

i wcześniej chciałem włączyć na metinie bez obejść najnowszego easymetin i wyskoczyło okno z hs ze mam Speed Hack wiec czy wysłał logi

Opublikowano

Tak, wysłał logi, teraz bedziesz pod obserwacją a jeśli wysle jeszcze raz to dostaniesz na 30dni automatycznie, chyba ze przylapie Cie gm to dostajesz perma, czyli ban na stale.

Polecam odczekac 4-5 dni aż przestaną Cie obserwować.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

1 Ale jak mam fish bota na obejściach to nie wyśle logów co nie bo na fishbocie hs wykryl go pare razy???

2 ale na easymetin tylko raz bo nie mailem obejsc zrobionych ????

prosze o odpowiedz na dwa pytania

Opublikowano

1. Zainstaluj, storrentuj i spatchuj najnowszego metina

2. Wklejasz pliki z folderu AntiTorrent do głównego katalogu gry np. X:/Program Files/Metin2

3. Otwórz program "Lock" z folderu hshield block

4. Wybierz opcję "Open File" otwierasz lokalizację na której masz orginalnego hshielda i wybierasz najpierw plik "ahnrpt" naciskasz otwórz, a następnie w menu lock'era przycisk "Do it"

5. To samo co w pkt. 3 tylko z plikiem "hslogmgr"

6. Wklej plik "ahnrpt.ini" z folderu hshield block do folderu orginalnego hshielda przykład: X:/Program Files/Metin2/hshield

7. Kopiujesz pliki z folderu "Injector&dll" do głównego folderu z grą np. X:/Program Files/Metin2 odpalasz grę przez Metin2PL Obejście lub przez AntiTorrent by Kurek93

8. Włączasz injector

9. Wybierasz okno z grą

10. Ustawiasz program\

Zrobiłem to w ten sposób i tak wygąda folder hshield jak widać 2 okna sa białe

post-285780-0-70003200-1293488475_thumb.jpg

Opublikowano

@up..

Klaskaj Podał Link jak to zrobic z video tutorialem... więc twoj post jest zbedny... RAPORT

@topic

Wyslal i bd pod obserwacja... najlepiej przez te 5-7 dni jechac na innych kontach a tym na sklepiku.. Oczywiscie na em2 bo wywali ci znow hs...

sygnaa.png

Opublikowano

żeby nie robić tematu nowego i nie zaśmiecać forum jeżeli miałem obejście i używałem dmg hacka i wysłał logi przed wczoraj i wczoraj (nie dostałem 30dni z automatu) to zapewne dostane bana ale hs mam zablokowanego czy coś jeszcze mogę zrobić czy tylko czekać na bana nie chodzi mi tu o "przełożyć eq"