Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo.

Mam pomysł na mały business - plan

Chciałbym zakupić yangi na stronie Metin2.cc za 300 zł i po przeliczeniu wyszło mi żebym miał 420 zł zysku, co dałoby mi łączną kwotę 720 zł

I chciałem się zapytać czy ta strona jest wiarygodna ?

Co prawda widziałem już jeden temat z takim pytaniem, ale jedna osoba napisała co myśli o tej stronie, a mi chodzi o coś więcej,

skoro mam zainwestować 300 zł chcę mieć pewność, że ich nie stracę.

Peace.

Napiszcie czy kupowaliście na tej stronie, a jeżeli tak to jak ta transakcja przebiegała, czy nie ma żandych problemów z dostarczeniem yang itp.

PS.

Konsultowałem się już z nimi na live chacie i mówili, że posiadają na chwilę obecną 6kkk.

nmfp.jpg

sygna by Qwazar41 ;)

Opublikowano

Ja kupywałem ostatnio na serwie Syriusz Zapłaciłem ponad 230 zł , przelałem paypalem transakcja ciągle nopaid czyli nie zapłacona a jak rozmawiałem na live czacie to napisali że żadnej wpłaty nie ma , a przelew nie może tyle trwać. Nie wiem jak można jakoś pozwać ich o to, wolę kupić yangi na allegro najtańszą aukcję i mieć pewność że dostarczą miw 5 min. Polecam stronę .gold4fast podobno mają bardzo dobrą opinie.

Opublikowano

Ja kupywałem ostatnio na serwie Syriusz Zapłaciłem ponad 230 zł , przelałem paypalem transakcja ciągle nopaid czyli nie zapłacona a jak rozmawiałem na live czacie to napisali że żadnej wpłaty nie ma , a przelew nie może tyle trwać. Nie wiem jak można jakoś pozwać ich o to, wolę kupić yangi na allegro najtańszą aukcję i mieć pewność że dostarczą miw 5 min. Polecam stronę .gold4fast podobno mają bardzo dobrą opinie.

Na gold4fast jest drogo.

Na gold4fast 2kkk za 80 dolców, a na metin2.cc 6kkk za 72 dolce <_<.

Dotychczas czytałem 2 opinie i były pozytywne.

Wydają się być porządną firmą, ale czekam na dalsze odpowiedzi.

A co do Ciebie to za pomocą PayPal można zgłosić, że pieniądze nie doszły i odzyskuje się je.

Nie wiem jak się to robi ale poczytaj na necie to napewno coś znajdziesz.

nmfp.jpg

sygna by Qwazar41 ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...