Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta

co lepsze  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. flashe czy andrenaline

• flashe
      12
    • adrenaline
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm zdecydowanie fleshe, lecz adrenalina niczego sobie..

Ale za fleshe masz asysty zawsze to coś daje...

Dzięki adrenalinie przeciwnika nie zabijesz, a dzięki fleshom trochę masz większe szanse ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Flashe 100% dodają punkty i możesz campić w fajnych miejscach :)

Daj +!!!!!!

Jeśli pomogłem kliknij plusika ; ) +++++

w grze qeuamas tak jak moj nick siedzę tylko na europie w roomach 1-10 (jak narazie) szukam partnerów do pogrania jeśli ktoś będzie chciał to niech napisze mi na mpcforum na pw albo w warrocku jestem tam 10h od rana do wieczora

Opublikowano

gdybym miał wybierać to flashe ale jeżeli troszke zarobisz dinarków to bierz to i to bo to jest optymalny zestaw dla snipa i jeszcze aw40f na 3 slota i pro snip

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Opublikowano

kurwa... niech raz tu ktos sie madry wypowie bo juz kurwa nie ogarniam co sie w tym dziale dzieje :/

za grosz rozumu...

CQC Flashe chyba normalne co ?? do campa na bombach a UO BG to adrenalina ze wzgledu na to ze krwawienie wstrzymuje chociaz bandaz robi to samo... tylko ze adrenalinka hp podnosi

PS.

mylscie prosze was...

hersygna.png
Opublikowano

Dla mnie to te 2 px najlepiej bierz. Ale jeśli pytasz co lepiej wybrać to bym wizą adrenalinę :) Ponieważ dodaje dużo hp i masz mniejszy recoil :)

LICZĘ NA ------

ZBIERAM -

ProLis®

Opublikowano

To dość trudny wybór i sam nie jestem do końca pewien co było by lepsze.

Najlepiej było by oczywiście mieć te oba px, ale chyba niestety nie możesz : (

Wybór co lepsze zależy od tego gdzie grasz. Jeśli na mapach typu CQC to zdecydowanie flashe.

Przykampisz sobie gdziekolwiek, koleś wdepnie we flesha i masz łatwego fraga. Tam zdecydowanie bardziej przydają się Fleshe.

Wyjątkiem będzie sytuacja gdy wróg campi a wy atakujecie bo wtedy flashe nie będą miały raczej okazji być wykorzystanymi , ale tego przewidzieć nie można.

Na UO i BG wybierz natomiast Adrenaline. Jak campisz snajperem i mocno oberwałeś to dużo bardziej ci się ona przyda bo flashe na takich wielkich mapach nie zdają egzaminu.

Adrenalinką przywrócisz sobie stosunkowo dużo hp i nie musisz się wracać do bazy w celu uleczenia. Jest to ważne tym bardziej, ponieważ nie mamy gwarancji, że w drodze powrotnej

nie zaskoczy nas przeciwnik i wtedy nici z leczenia, a na spota trzeba wbijać ponownie co też nie zawsze jest łatwe.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Właśnie dużo zależy gdzie grasz CQC - bierz flash miny, UB i BG - bierz adrenaline. Jak często grałem sniperem na CQC to flash miny dużo pomagały.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...