Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania Do Doświadczonych Graczy Na Temat Premium Gold

Manieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, od niedawna wciągiem się w gierkę wr ;d Zrobiłem sobie golda na 3 dni (z tutkiem z tego forum ;]). Mam 50.000 dinarów (za zombie opk, power lvl i power dinars)

oraz 6lv. Moje pytania brzmią:

1. Czy 5 slot jak na kilka dni przed końcem premki usunę 5 slot (ewentualnie 'przedłożę') a potem kupie 2x na 30 dni i zostawie tam bron 2x na 30 dni to ona tam zostanie?

2. Premium mam na 3 dni, a pz na np. 30 dni, one także zostaną? Miedzy innymi 25% więcej exp i dinarków oraz adrenalina.

3. Widzę w IS PSG i Barette z oznaczeniem 'A.l'. Co to znaczy? Są tańsze i leprze od standardowych wersji i można je mieć od 1lv... Mają na pewno specjalne zastosowanie!

Opublikowano

1. Na goldzie nawet 3 dniowym nie da się w żaden sposób kupić 5 slotu. Broni na 5 slot można używać tylko przez okres trwania golda.

2. PX-y kupione nawet na 60 dni ci zostaną i będziesz mógł ich wszystkich używać. Ograniczenie dotyczy tylko bronii na 5 slot. Np. famasa już nie.

3. Itemy A.I. są przeznaczone tylko na tryb Zombie.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

czyli nie da rady wklepać sobie bron na 5th na np 30 dni? szkoda? :D ale mam na farmione dinary to kupie px typu 25% wiece exp i dinarkow itp.

Proszę jeszcze o zdania paru innych użytkowników i o nie zamykanie tematu. M@niek 5*

PS. Maniek to moje imię (dziwnie to sobie uknuli starzy) i widzę że ty też :D

Opublikowano

Nie, nie da rady, chyba że kupisz premkę bronze lub silver. Albo gold na 30 dni :)

Tematu nie zamykam, tylko jeśli o to poprosisz, ale uwierz, mam trochę doświadczenia - w błąd na pewno cię nie wprowadziłem :)

Maniek to moja ksywa od ponad 3 lat, a konto na MPC z tym nickiem mam od ponad 2.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Ale ja zamknę temat bo nie ma nic do doadania do tego co napisał M@niek, a jak nie zamknę zrobi się tu spam i wszystkie odpowiedzi bedą takie same, a wolę tego uniknąć.

M@niuchna to doświadczony gracz, zna się na tej grze.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...