Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mały problem, konkretnie nie umiem ustawić opcji w Training Place, nagrałem skrypta, dochodzi an spota, buffuje sie ale nie atakuje mobów, jest ustawione żeby działał ze skrypta, gdy jest napis Mob i otwieram tą zakładkę to tam nie ma żadnej listy mobów ani nic. Czy sam tam musze wpisać nazwe moba? Pomóżcie! Mam jestszcze sprawe dotyczącą repota. Mam ustawione w bocie że postać w czasie repota ma kupić 450 potów hp, padłem, robi mi repota, dużo potów zostało jeszcze postać idzie kupić te poty, kupuje, inventory zawalone a postac sie nie rusza dalej bo nie może dokupić reszty tych potów bo full inv i postać stoi przez to ciągle przy sklepie ^^ Nie wiem jak to zrobić żeby szło dalej jak jest w inv odpowiednia ilośc ;/ Next problem to podnoszenie, nie iwem jak zaznaczyć żeby postać podnosiła wszystkie itemy, nie moge tego znaleść , z tego tuta trudno sie doszukać. czy musze wszystkie itemy zaznaczać pojedyńczo że am to podnieść. Tych itemów jest pełno przecież w spisie w bocie ^ ^.Ostatnim problemem jest to że postać nie chce zrobić repot, tzn. ustawiłem że gdy zostanie 15 potków ma zrobić tp a nie chce tego robić, tylko dalej bije moby. Z góry thx za pomoc