Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Można Grać Na 1 Koncie Stam Z Dwóch Innych Komputerów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie?

Jest szansa ,że dostaniemy bana jeśli zagramy?

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Nie dostaniesz bana, ale oczywiście trzeba mieć jakąś grę na tym i na tym koncie i kompie, żeby można było grać :)

Bywalec
Opublikowano

Jak w temacie?

Jest szansa ,że dostaniemy bana jeśli zagramy?

Nie ma takiej możliwości(niestety). Na 1 koncie steam może być zalogowana tylko 1 osoba. Jeśli druga będzie się chciała zalogować to wyloguje 1 albo poprostu nie zaloguje.

Aby grać razem potrzeba 2 konta steam. Co do bana to naturanie nie można dostać go bo nie da się tak grać.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Tak jak napisał @UP nie da się zagrać na dwóch kontach jednocześnie, jedna osoba na jeden komp.

Możecie grać na jednym koncie, ale jeżeli np. ustalicie, że Ty grasz 2 godz od 15-17 a on od 17-19...

Wydaje mi się, że wyjaśnione więc prosiłbym o /close

3066.jpg
Opublikowano

Nie wiem czy nie można by pokombinować z IP. Tak żeby oba kompy miały takie same. Ale nie jestem tego pewien.

"Bądź człowiekiem a ludzie będą cie szanować."

Bywalec
Opublikowano

Tutaj nawet nie chodzi o IP tylko oto, że tylko jedna osoba może zalogować się w danym momencie na dane konto.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Sorry ... Chodziło mi o instalowanie czy jak podczas instalacji klikne zaloguj wpisze login i haslo tego co ma juz BO to instalka ruszy?

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Musisz mieć dwie gry BO, wtedy tworzysz nowe konto, bo nie da się gry zainstalować jak już jest zainstalowana.

A później możesz logować się z obydwu kompów na oba konta.

Opublikowano

Jeżeli masz jędną grę = jedno konto steam... Możesz od swojego kumpla pożyczyć jego Black Ops,a i zainstalować Black Ops i steam, ale nie będziesz mógł założyć nowego konta, tylko najwyżej w singla, albo grać w MP ale na jego koncie

3066.jpg
Opublikowano

A jak tak się wtrącę i zmienię trochę temat, żeby nie robić nowego tematu.

Jesli dostałem bana na daną grę i kupuje od nowa płyte to mogę od nowa zainstalować ją na moje konto steam na którym jest już identyczna gra tylko z innej płyty??

Czy muszę zrobić nowe konto steam?

"Bądź człowiekiem a ludzie będą cie szanować."

Opublikowano

Musisz zrobić nowe konto steam, ponieważ wyszuka Ci, że masz już zainstalowanego Black Ops,a na steamie i tylko ją zreinstalujesz, i stracisz nowego cd-key,a

3066.jpg
Opublikowano

Trzeba pójść do sklepu i kupić Call Of Duty albo sam cd key na allegro chodzą min. 65 zł :P żeby sobie we dwóch popykać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...