Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sura Wp Nowy Serwer Czy Stary?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam zamiar i chęć do gry na Feniksie ponieważ mam tam 10 medali na dropku więc nie byłoby problemu z bojowcem:) jednak chce się przekonac co będzie lepsze:

Grać od nowa na nowym serwie czyli Feniksie czy Arkantesie gdzie mam eq a nie mam medali mam tam szeroki+7 nieszczesna+7 da sie zrobic +9 upiorna+4 1khp ebo+8

Nie mam ZAADNEGO MEDALA a noobqi wystawiają po 1kk medal-.-(LOL) zal sie poprostu ich robi więc grać na Feniksie z medalami czy na Arkantesie z eq?

i ile czasu będe musiał siedzieć w M2 na metkach zeby zarobic na YY+9 wyzywke+8/9 i FMS+9 kd+3 sr 25+???? mam lipne szczęscie nie moge zarobić zadną postacią:/

Więc doradzcie i odrazu powiedzcie gdzie jeszcze bedę mógł zarobić :)

i odrazu zapytam ile czasu zajmie mi zarobienie an to eq? i w ile czasu wbije od 35 do 55?

Opublikowano

Siemka mam zamiar i chęć do gry na Feniksie ponieważ mam tam 10 medali na dropku więc nie byłoby problemu z bojowcem:) jednak chce się przekonac co będzie lepsze: Feniks

Grać od nowa na nowym serwie czyli Feniksie czy Arkantesie gdzie mam eq a nie mam medali mam tam szeroki+7 nieszczesna+7 da sie zrobic +9 upiorna+4 1khp ebo+8

Nie mam ZAADNEGO MEDALA a noobqi wystawiają po 1kk medal-.-(LOL) zal sie poprostu ich robi więc grać na Feniksie z medalami czy na Arkantesie z eq? medale mozna wydropic, polecam feniksa, jak zrobisz militara zawsze pozniej na nich mozna zarobic sporo

i ile czasu będe musiał siedzieć w M2 na metkach zeby zarobic na YY+9 wyzywke+8/9 i FMS+9 kd+3 sr 25+???? mam lipne szczęscie nie moge zarobić zadną postacią:/ 1miesiac

Więc doradzcie i odrazu powiedzcie gdzie jeszcze bedę mógł zarobić :) Kawalki klejnoty, kawalki zepsutej zbroji, zardzewiale ostrza.

i odrazu zapytam ile czasu zajmie mi zarobienie an to eq? i w ile czasu wbije od 35 do 55? zalezy jakie eq i czy pierscien expa bedzie

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Zależy od szczęścia i isu.

Ja mialem taki drop, że 4 razy pod rząd aura 4x7kk=28kk :).

Jezeli bd jechał na is-ie, to z dobrym eq to zajmie ci jakiś miesiąc, Pierścień expa itp to exp cud :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...